Keystone logo
Dublin City University Meng in mechanische en productie-engineering
Dublin City University

Meng in mechanische en productie-engineering

Dublin, Ierland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6.750 / per year *

Op de campus

* Niet-EU - 15.120 € / EU - € 6750

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Introductie

Deze masteropleiding geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in de alom gevestigde gebied van mechanische en Manufacturing engineering of om hun kennis te vergroten van hun undergraduate studies. Het stelt afgestudeerden om hun kennis toe te passen met behulp van computer-based technologie om mechanische en productie-engineering problemen op te lossen. Dit programma introduceert het gebruik van geavanceerde Computer Aided Engineering instrumenten en door het ervaren van deze geavanceerde technieken en software, zal de afgestudeerde een vitale rand te krijgen. Het laat de kandidaat om gelijke tred te houden met de snel veranderende industrie en design. Daarnaast kunnen de studenten kiezen voor een specialist Major in Sustainable Systems / Energy, of Biomedical Engineering.

Wie komt in aanmerking?

Om op dit programma kandidaten moeten een Honours graad in mechanische en / of Manufacturing engineering hebben. Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Keuze van de Majors

Duurzame Systems / Energie - Er is een groeiende internationale markt voor Ingenieurs in duurzame energie en ontwikkeling, eco-innovatie, efficiënt gebruik van hulpbronnen en clean-tech sectoren. Er zijn tal van carrièremogelijkheden in de groeiende gebied van energie / duurzame energie (wind, golven, zon, biomassa etc.); een nationale prioriteit voor Ierland.

Biomedical Engineering - Deze discipline integreert de noodzakelijke aspecten van de biologie en geneeskunde met de aspecten technische ingenieurs nodig om medische hulpmiddelen ingenieur. De wereld van de geneeskunde evolueert en snel groeiende, met nieuwe behandelingen en nieuwe ziekten verschijnen de hele tijd. Aangezien Ierland is een belangrijke speler in Bioengineering, deze Major biedt afgestudeerden met specialismen nodig door de industrie.

Structuur

De MEng in Mechanical and Manufacturing engineering is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september. De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC814

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in productiemanagement
  • Wrocław, Polen
 • Gespecialiseerde Master in Bioresource Composites: innovatie en ecodesign
  • Nantes, Frankrijk
 • MSc in Additive Manufacturing voor volledige flexibiliteit
  • Espoo, Finland
  • Milan, Italië
  • + 4 meer