Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Invoering

Dublin City University - Ierland University of Enterprise

Dublin City University (DCU) is een jonge, dynamische en ambitieuze universiteit, gevierd voor zijn cutting edge en vooruit denken. Wij werken nauw samen met het bedrijfsleven om studenten een moderne, relevante, goed onderbouwde curriculum geleverd in faciliteiten van wereldklasse te geven. We staan ​​bekend om het hebben van een ondernemende, innovatieve en creatieve cultuur. We staan ​​bekend om onze uitstekende inzetbaarheid statistieken en het succes van onze afgestudeerden.

DCU wordt internationaal erkend als een onderzoeksintensieve, wereldwijd bezig University of Enterprise, dat zich onderscheidt door zowel de kwaliteit en impact van haar afgestudeerden en de focus op het vertalen van kennis in maatschappelijke en economische voordelen.

Waarom kiezen voor Dublin City University?

 • DCU is momenteel gerangschikt 46 in de QS Top 50 Under 50 Ranking (2015) en 79 in de Times Higher Education 150 Onder 50 Ranking (2016) - In 2016, de Business School opgedaan AACSB-accreditatie, waardoor het in de top 5% van de business schools wereldwijd - DCU heeft de beste afgestudeerde inzetbaarheid overzicht van alle Ierse universiteiten - 92% van de DCU studenten gaan in werk of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.
 • We hebben een uitstekende reputatie voor het leren op de werkplek en de aansluiting aan de industrie.
 • DCU kwalificaties worden wereldwijd erkend en gerespecteerd. Een DCU kwalificatie geeft je een ruimere keuze aan loopbaantrajecten, betere kansen op de arbeidsmarkt en een hoger salaris.
 • DCU is de thuisbasis van een aantal wereldberoemde onderzoekscentra en een reputatie voor toonaangevend onderzoek, het verstrekken van een thuis voor een groot aantal promovendi.
 • DCU is de thuisbasis van meer dan 2.000 internationale studenten uit meer dan 110 verschillende landen.
 • Wij zijn trots op het aanbieden van een gastvrije en ondersteunende omgeving om in te studeren en te socialiseren.
 • Onze 85 acre campus is een van de veiligste campussen in Ierland. Het beschikt over lichte, moderne architectuur en fantastische faciliteiten.
 • Ons International Office team hebben vele jaren ervaring in het ondersteunen van studenten door het proces en zijn hier om te helpen wanneer je aankomt op de campus.

Belangrijkste feiten

 • Startdatum - September - Duur - 3 of 4 jaar (undergraduate graden) 1 jaar (postdoctorale geleerd graden) - Toelatingseisen - School verlaten kwalificatie gelijkwaardig is aan de Ierse Leaving Certificate / Honours diploma van erkende universiteit - Engels eisen - IELTS 6.5 of TOEFL 92 - Locatie - Dublin City - International kosten - vanaf € 12.000 per jaar

Waarom studeren in Ierland?

Ierland is het meest westelijke land van de Europese Unie met een bevolking van iets meer dan 4,5 miljoen mensen. Hedendaagse Ierland is multiculturele en meertalige en één van de meest open economieën ter wereld. Ierland een veilige, vriendelijke Engels sprekend land. Het bewijs hiervan is dat Dublin is uitgeroepen tot 's werelds tweede vriendelijkste stad door de lezers van Rough Guides, en' s werelds vijfde vriendelijkste stad door de lezers van Condé Nast Traveller. Ierland is ook uitgeroepen tot een van de top 10 vriendelijkste landen in de wereld door de Lonely Planet.

STUDIE in een van de beste onderwijssystemen in de wereld voor het Hoger Onderwijs Prestaties VOORDEEL van de investeringen van Ierland in het onderwijs KIEZEN uit meer dan 5000 internationaal erkende diploma's TOEGANG onderzoek van wereldklasse kansen in wereldwijd toonaangevende programma's CONNECT met carrièremogelijkheden bij vooraanstaande internationale bedrijven gevestigd in Ierland BEREIKEN uw ambities in de meest ondernemende land van Europa JOIN de 35.000 internationale studenten uit 161 landen genieten van levendige cultuur van Ierland LEVEN in het enige Engels sprekende land in de Eurozone ERVARING wonen in een van de vriendelijkste en veiligste landen ter wereld

Graduate Working Visa

Ierland is de Europese hub voor meer dan 1.000 toonaangevende multinationale bedrijven en deze bedrijven vereisen een bekwame, goed opgeleide en zeer geschikt personeel te rijden hun succes koos in Ierland te vinden. Studenten die een erkende, full-time hoger onderwijs diploma te voltooien in Ierland hebben het recht in het land te blijven en te werken full-time voor 12 maanden onder het derde niveau Graduate Scheme - waardoor u een fantastische gelegenheid om ervaring op te doen op een aantal van de top internationale bedrijven gevestigd hier.

Locaties

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Vragen