Keystone logo
Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Invoering

Waarom JU Davis College of Business?

Of je nu hoopt je carrière een vliegende start te geven, door te groeien in je organisatie of gewoon hogerop wilt komen in het bedrijfsleven, dit is het moment om te ontdekken hoe je kunt groeien. Het Davis College of Business aan de Jacksonville University bereidt je voor om langer te staan ​​en naar de top te stijgen!

Het JU Davis College of Business is de enige AACSB-geaccrediteerde particuliere bedrijfsschool in heel Noord-Florida en Zuid-Georgia. Deze regio omvat de meest dynamische en economisch diverse industrieën in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Grote internationale havens, logistieke en transportbedrijven, wereldwijde financiële dienstverleners, organisaties voor consumptiegoederen en diensten, informatietechnologie en gezondheidszorgorganisaties van wereldklasse zijn actief in dit gebied en bieden rijke kansen op stages en carrières.

Jacksonville University en Davis zijn erkende partners in de groei van al deze industriële sectoren en maken deel uit van het culturele en sociale karakter van de gemeenschap. JU Davis heeft een trotse traditie van het opleiden van topmanagers op C-niveau in een aantal industrieën en is geworteld in het grote netwerk van alumni en zakelijke partnerschappen. Onze rol en plaats binnen de Jacksonville-gemeenschap hebben we verdiend door middel van hoogwaardige, uiterst relevante en boeiende programma's.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Jacksonville

    University Oaks Drive, 32211, Jacksonville

    Vragen