Keystone logo
Dallas Baptist University Master of Science in informatietechnologie en management
Dallas Baptist University

Master of Science in informatietechnologie en management

Dallas, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Science in Information Technology and Management is een 36-uurs STEM-programma (Science, Technology, Engineering en Mathematics) dat is ontworpen om managers voor te bereiden op succesvolle dienende leiders in de moderne datagestuurde markt. Dit programma helpt studenten relevant te blijven in dit tijdperk van disruptie, terwijl het hen een sterke basis geeft in technologie en zaken. Het programma helpt studenten bij het ontwikkelen van effectieve probleemoplossing, planning, management en technische vaardigheden, geïntegreerd met een leiderschapsaanpak die zich richt op de toepassing van technologie om zakelijke waarde te creëren.

Programmaconcentraties

De Master of Science in Information Technology and Management bestaat uit 24 uur kerncursussen en een concentratie van 12 uur.

 • Bedrijfsinformatie en analyse
 • IT management
 • IT-beveiliging voor managers
 • Technologiestrategie en advies

Meer dan een opleiding

“Disrupt the disrupters” is het motto van ons programma en we bereiden studenten voor op de volgende golf, trend of tektonische verschuiving. We rusten studenten uit met toekomstbestendige vaardigheden om te profiteren van nieuwe kansen die worden gecreëerd door disruptieve technologieën en om te gedijen in een onzekere toekomst.

Dit masterprogramma combineert een brede basis in organisatiebeheer met technische vaardigheden om hoogopgeleide technologieteams te leiden. Studenten zullen onderzoeken hoe de interactie tussen management, technologie en leiderschap sterke oplossingen biedt.

Gemarkeerd door service

De focus van ons programma ligt op ervaringsleren door middel van industriële samenwerking waarbij studenten echte zakelijke problemen oplossen met behulp van technologie. Het resultaat is een afgestudeerde met het vermogen om over te stappen naar zowel disruptieve als traditionele organisaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in Business Management (MScBM)
  • Kowloon Tong, Hongkong
 • MS in Management (MSM)
  • Champaign, Verenigde Staten
 • Master of Science in internationaal bedrijfsmanagement in Madrid
  • Madrid, Spanje