Keystone logo
Dalarna University

Dalarna University

Dalarna University

Invoering

Dit is de Dalarna University

Bij de Dalarna University we op veel verschillende manieren samen met externe partijen en de samenleving. Ons doel is om u - onze studenten - de middelen te geven om een verschil in de wereld te maken.

Organisatie en management

Dalarna University is een door de overheid gefinancierd instituut voor hoger onderwijs dat werkt volgens de Zweedse Hogeronderwijswet en de Verordening Hoger Onderwijs.

Onderwijs voor iedereen

We willen een omgeving promoten die is gebaseerd op de gelijkwaardigheid van het individu. Iedereen heeft toegang tot hoger onderwijs ongeacht externe factoren. Een facilitator hiervan is het feit dat we onze virtuele campus hebben ontwikkeld om flexibele onderzoeken mogelijk te maken, waar je ook woont en wanneer je kunt studeren. Wij bieden open-learning forums en omgevingen die op internet zijn gebaseerd, waarbij veel van onze bronnen 24 uur per dag toegankelijk zijn. Met behulp van digitale technologie hebben we duurzame, wereldwijde ontmoetingsplekken gecreëerd die ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling en educatieve mogelijkheden.

Onderwijs voor inzetbaarheid

We bieden programma's en cursussen aan die een duidelijk verband houden met onderzoek en werkgeversbehoeften op zowel lokaal als internationaal niveau; dit feit alleen al zorgt ervoor dat je goed uitgerust bent voor het professionele leven na je afstuderen met de vaardigheden en kennis die je een duidelijke en sterke kandidaat in sollicitaties zullen maken.

We bieden een aantal programma's op verschillende gebieden: voor degenen die in het Zweeds lesgeven, zie onze Zweedse programma's. We bieden ook een aantal die in het Engels worden aangeboden: deze kunt u vinden in onze Engelse programma's. Tijdens je studie krijg je de kans om het professionele leven te ervaren via stages en uitwisselingen: bekijk het programma dat je interesseert voor meer informatie.

Een verschil maken door onderzoek

De nauwe samenwerking die we hebben met het bedrijfsleven en de industrie, inclusief de publieke sector, betekent dat ons onderzoek actueel en relevant is. Toegepast onderzoek zorgt ervoor dat hoge kwaliteit wordt gehandhaafd. Onze onderzoeksprofielen hebben betrekking op onderzoekers van een aantal afdelingen evenals onderzoekers van andere instellingen voor hoger onderwijs, zowel in Zweden als in andere landen.

Samenwerking met externe organisaties

Onze programma's, cursussen en onderzoek hebben een duidelijke en directe band met regionale organisaties en bedrijven. Een van onze belangrijkste missies is zorgen voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die vereist zijn in Dalarna, zodat wij op onze beurt kunnen blijven bijdragen aan de wereldwijde ontwikkeling.

Wij zijn medespelers in de relatie die universitaire studenten en medewerkers hebben in hun samenwerking met externe organisaties. Dit leidt tot een grotere onafhankelijkheid en het vermogen van onze studenten om de komende jaren een actieve verantwoordelijkheid te nemen voor het professionele leven en de maatschappij.

Levenslang leren en professionele ontwikkeling

De wens om te leren en nieuwe perspectieven te krijgen en het vermogen om onze vooroordelen uit te dagen zijn factoren die ons zowel aantrekkelijker als productiever maken als individuen en collega's. Professionele ontwikkeling is de sleutel tot succes. Daarom bieden wij u de mogelijkheid toegang te krijgen tot onderwijs in opdracht van de Dalarna University op al onze wetenschapsgebieden. We werken niet alleen samen met regionale bedrijven en industrie; in plaats daarvan zijn we actief betrokken bij het ontwerpen van cursussen om ervoor te zorgen dat aan de professionele ontwikkelingsbehoeften binnen de gemeenschap wordt voldaan.

Dalarna University in wereldwijd partnerschap

Met een wereldwijd perspectief en met wereldwijde verantwoordelijkheid in het achterhoofd, bieden we onze studenten de mogelijkheid deel te nemen aan uitwisselingen met andere instellingen voor hoger onderwijs in een aantal landen.

Locaties

  • Falun

    Dalarna University , 791 88 , Falun

Vragen