Keystone logo
Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Invoering

Dakota College At Bottineau biedt studenten kwaliteitsvol onderwijs in een zorgzame omgeving. De instelling waardeert diversiteit en persoonlijke verrijking door betrokken leren te bevorderen voor werk en universitaire overdracht. Met de hulp van een ondersteunende gemeenschap legt Dakota College At Bottineau nadruk op natuur en technologie om zijn missie te volbrengen door middel van een scala aan curricula, programma's en diensten.

Dakota College At Bottineau bestaat al bijna net zo lang als North Dakota zelf. De staatsgrondwet, bekrachtigd in 1889, voorzag in een bosbouwschool om de groei van bomen op de prairies te helpen bevorderen. We openden onze deuren in 1906 als de North Dakota School of Forestry.

Sindsdien is er veel veranderd, ook onze naam en missie. Maar we zijn nog steeds hier om groei te cultiveren. Natuurlijk betekent "groei" niet precies hetzelfde in de 21e eeuw als in de 19e eeuw. Hoewel onze programma's voor natuurlijke hulpbronnen tot de beste in het hogere middenwesten behoren, bieden we ook opleidingen aan op gebieden als gezondheidszorg, webdesign en informatietechnologie, samen met een sterk programma voor vrije kunsten. En we hebben een van de meest robuuste programma's voor afstandsonderwijs in de staat.

Het landschap van North Dakota is sinds 1889 enorm veranderd, zowel fysiek als cultureel. Onze afgestudeerden hielpen die veranderingen tot stand te brengen. En Dakota College At Bottineau is ook veranderd, zodat we de studenten van vandaag kunnen voorbereiden op het bouwen van de landschappen van de toekomst.

Locaties

  • Bottineau

    Simrall Boulevard,105, 58318, Bottineau

    Vragen