Keystone logo
Daegu Haany University

Daegu Haany University

Daegu Haany University

Invoering

De huidige universiteit vereist verandering en innovatie. Het vraagt om een nieuw paradigma voor universitaire pedagogiek. Zo zet onze universiteit haar innovatief onderwijs voort. Als zodanig is de kwaliteit van het onderwijs en de training drastisch verbeterd.

Deze inspanningen werden onlangs ondersteund door 8 van de financiële steunprojecten van de overheid, waaronder het University for Creative Korea (CK) -project, het initiatief voor het College of Humanities Research and Education (CORE) -project, het Program for Industrial needs-Matched Education Project (PRIME), University Innovation Project (PILOT), Leaders in Industry-university Cooperation Plus (LINC +) Project, Lifelong Education on University in the Future Education (LIFE) -project en Industrial Complex Campus Project.

Het is een grote eer voor Daegu Haany University om de enige universiteit te zijn die is geselecteerd in 8 verschillende financiële ondersteuningsprojecten in Korea vanwege haar schitterende prestaties en erkend wordt als een uitstekende universiteit met praktisch onderwijs.

Locaties

  • Yugok-dong

    Yugok-dong, Zuid-Korea

    Vragen