Keystone logo
Daegu Cyber University

Daegu Cyber University

Daegu Cyber University

Invoering

Daegu Cyber University is een open universiteit die deel uitmaakt van de Yeong Gwang School Academy, opgericht door dominee Seongsan Rhee Young Shik met zijn geest van "Liefde, Licht en Vrijheid". We hebben opmerkelijke vooruitgang en ontwikkeling geboekt sinds onze oprichting in 2002 en zijn een broederschool van de Daegu University, die de sociaal uitgedaagden omarmt en ernaar streeft om medelevende individuen te koesteren die de wereld verlichten door de geest van 'Liefde, Licht en Vrijheid' te beseffen. . " Als gevolg hiervan heeft Daegu Cyber University zichzelf gevestigd als een van de beste gespecialiseerde cyberuniversiteiten in Azië op het gebied van speciaal onderwijs, maatschappelijk welzijn, counseling en therapie, en revalidatie.

Aangezien de dag binnenkort zal komen dat cyberuniversiteiten hoger onderwijs leiden, werkt iedereen aan de Daegu Cyber University samen om zich voor te bereiden op deze aanstaande toekomst met 'innovatief slim onderwijs' en om gedeeld welzijn te realiseren voor alle mensen dat is gebouwd op een spirituele basis van nobele de mensheid.

Om een toonaangevende universiteit te worden in toekomstig convergentieonderwijs, heeft Daegu Cyber University ‘UCAN’ opgericht als haar nieuwe visie op onderwijsfilosofie om ‘goed afgerond onderwijs voor de hele persoon’ na te streven dat medelevende professionals aanmoedigt die een rechtvaardige en mooie samenleving creëren door te focussen op "Exceptionisme, creativiteit en betekenis" gebaseerd op de geest van "liefde, licht en vrijheid".

"Uniciteit, creativiteit, ambitie en intelligentie" zijn de waarden van toekomstig onderwijs die zowel de Daegu Cyber University als de samenleving zelf uiteindelijk zouden moeten nastreven. Om deze waarden te realiseren, zal Daegu Cyber University ernaar streven het wereldwijde concurrentievermogen veilig te stellen door sociale waarden te creëren door haar slimme onderwijscapaciteit te versterken en door haar basis voor toekomstig convergentieonderwijs te versterken.

Als open universiteit die het convergentieonderwijs van morgen leidt, zal Daegu Cyber University hoop bieden op toekomstig onderwijs door sociale waarden te realiseren door middel van de opleiding van individuen die de wereld zullen verlichten.

Locaties

  • Gyeongsan-si

    Gyeongsan-si, Zuid-Korea

    Vragen