Keystone logo
Czech College

Czech College

Czech College

Invoering

Waarom wij

Tsjechische College in Praag is een private management school gericht op het aanleren van Business in het Engels. We hebben verschillende programma's gericht op Business, International Management, Finance, Marketing, Ondernemerschap en Operations Management.

Modern Approach

British Business Schools zijn altijd bekend om hun innovatieve curriculum, case studies, groep oefeningen en presentaties. Wij bij Tsjechische College hebben deze moderne methoden voor Business onderwijs goedgekeurd.

Global Focus

Tsjechische College gevestigd in Midden-Europa heeft een grote focus op het opleiden van studenten tot wereldburgers geworden. We koesteren de studenten op een manier, ze denken globaal tijdens het werken in een deel van de wereld.

Business Ethics & Duurzaamheid

Het is onze verantwoordelijkheid om ethische en verantwoorde zakelijke leiders voor de wereld van morgen, die in staat is voor het oplossen van mondiale uitdagingen zijn te creëren.

Inzetbaarheid

Het ondersteunen van studenten in het beveiligen van hun toekomstige carrière door hen met praktische en moderne kennis van zaken.

Individuele benadering

Bij Tsjechische College ieder wordt gegeven gelijke en speciale zorg om hen te helpen het doel om een ​​toekomstige zakelijk leider te beveiligen.

ACADEMICS

Vanuit een unieke inleidende cursus in Undergraduate Diploma leidt tot BBA om een ​​gevorderde cursus in Postgraduate Diploma leidt tot MBA-programma, de ervaring bij de Tsjechische College is grondig internationaal en is gericht op het ontwikkelen van de mondiale bewustzijn. Deze benadering van het bedrijfsleven het onderwijs maakt ons een van de meest innovatieve instituut dat bedrijf te leren in het Engels in Praag, Tsjechië.

Prague Campus

De belangrijkste campus van de Tsjechische Republiek ligt in Zizkov, Praag. De campus huizen ambient infrastructuur, moderne klaslokalen, studenten en personeel faciliteiten.

Praag is de hoofdstad en grootste stad van de Tsjechische Republiek. Het is de veertiende-grootste stad in de Europese Unie. Het is ook de historische hoofdstad van Bohemen. Gelegen in het noord-westen van het land op de rivier de Moldau, de stad is de thuisbasis van ongeveer 1,3 miljoen mensen, terwijl de grotere stedelijke zone wordt geschat op een bevolking van bijna 2 miljoen te hebben. De stad heeft een gematigd zeeklimaat, met warme zomers en koude winters.

Praag is een politiek, cultureel en economisch centrum van Midden-Europa met de wassende en afnemende fortuinen tijdens zijn 1100-jarig bestaan. Gesticht tijdens de Romaanse en bloeiend door de gotische en Renaissance tijdperken, Praag was niet alleen de hoofdstad van de Tsjechische staat, maar ook de zetel van twee Heilige Roman Keizers en dus ook de hoofdstad van het Heilige Roomse Rijk. Het was een belangrijke stad aan de Monarchie van Habsburg en de Oostenrijks-Hongaarse Rijk en na de Eerste Wereldoorlog werd de hoofdstad van Tsjecho-Slowakije. De stad speelde belangrijke rollen in de protestantse Reformatie, de Dertigjarige Oorlog, en in de 20e-eeuwse geschiedenis, tijdens de beide wereldoorlogen en de naoorlogse communistische tijdperk.

Praag is de thuisbasis van een aantal beroemde culturele attracties, waarvan vele overleefde het geweld en de vernietiging van de 20ste-eeuwse Europa. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Oude Stadsplein, de Joodse wijk, de Lennon Walland Petřín heuvel. Sinds 1992 is het uitgebreide historische centrum van Praag is opgenomen in de UNESCO-lijst van World Heritage Sites. Praag is de hoofdstad van de Tsjechische Republiek, die wordt gebruikt om te worden samengevoegd met Slowakije totdat de twee gescheiden in verschillende soevereine staten.

De stad heeft meer dan tien belangrijke musea, samen met tal van theaters, galeries, bioscopen en andere historische tentoonstellingen. Een modern openbaar vervoersysteem verbindt de stad. Ook is het de thuisbasis van een breed scala van publieke en private scholen, includingCharles University. Praag is geclassificeerd als Alpha- wereldstad volgens GaWC studies, vergelijkbaar met Berlijn, Rome andHouston. Zijn rijke geschiedenis maakt het een populaire toeristische bestemming, en de stad ontvangt meer dan 4,4 miljoen internationale bezoekers per jaar, vanaf 2011. In 2011, was Praag de zesde meest bezochte stad in Europa.

VAE CAMPUS

De eerste International Branch Campus van de Tsjechische College is gevestigd in de VAE. In de afgelopen jaren heeft VAE internationale erkenning verworven als een opleiding hub overwegen studiekosten, de werkgelegenheidsvooruitzichten en de locatie. De VAE model werd gebruikt als een succesverhaal; met belangrijke concurrentievoordelen, waaronder een kosten van levensonderhoud lager dan andere landen zoals de VS, Europa, Australië en Canada, en is gelegen in het dichter bij huis veel landen dan andere vormen van onderwijs bestemmingen.

Locaties

  • Prague

    Study Partners sro Sabinova 287/3 Zizkov, Prague 3, 130 00, , Prague

  • Sharjah

    UAE Campus Ground Floor, India Trade and Exhibition Centre , , Sharjah

    Vragen