Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

Invoering

CY Tech Economics and Management Institute is gevestigd in Cergy, vlakbij Parijs, Saint Germain-en-Laye en Chantilly.

Het instituut verwelkomt meer dan 2.600 studenten op bachelor-, master- en doctoraalniveau. De studies zijn interdisciplinair en bieden studenten de keuze om zich te concentreren op economie (internationale handel, arbeidsmarkteconomie, publieke economie, macro-economie, enz.), management (boekhouding, managementcontrole, marketing, webmanagement, enz.), financiën of statistiek en econometrie.

De Master's in Economic Analysis, aangeboden onder de sectie "Programma's", is een gezamenlijk programma van CY Cergy Paris Université en ESSEC Business School.

Campusfuncties

Studenten die zijn ingeschreven aan CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management hebben toegang tot sportfaciliteiten, tal van culturele activiteiten, IT-ruimtes, bibliotheken en universiteitsrestaurants. Daarnaast worden ze hartelijk ontvangen op het evenement ‘CY on board’. Buitenlandse studenten profiteren ook van onze uitstekende International Welcome Desk. CY Cergy Paris Université is bekroond met het kwaliteitslabel "Bienvenue en France".

De campus ligt in Cergy, vlakbij Parijs, Saint Germain-en-Laye en Chantilly.

  Beurzen en financiering

  Locaties

  • Cergy

   Boulevard du Port, 33, 95011, Cergy

   Vragen