Keystone logo
Culver-Stockton College

Culver-Stockton College

Culver-Stockton College

Invoering

Culver-Stockton College heeft meer dan 160 jaar educatieve en historische ervaring - het overleven van de burgeroorlog en de grote depressie, het bevorderen van sociale gelijkheid en het opnemen van technologische vooruitgang - en streeft er altijd naar om nieuwe excellentie-niveaus te bereiken.

We zijn trots op de ervaringsvoordelen die we onze studenten bieden, zoals onze academische semesterkalender van 12 weken + 3 weken, die een semester van 12 weken omvat met een tijdsbestek van 3 weken voor een enkele les, stage of reizen. Studieprogramma.

De missie van Culver-Stockton College is om veelbelovende studenten voor te bereiden op een dynamische wereld door middel van ons onderscheidende ervaringsgerichte curriculum binnen een ondersteunende leergemeenschap die is gebaseerd op de beste waarden van geloof en de menselijke geest.

Culver-Stockton College is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en lid van de North Central Association of Colleges and Schools en het State Department of Education of Missouri.

Locaties

  • Missouri

    College Hill,1, 63435, Missouri

    Vragen