Keystone logo
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Invoering

Welkom bij het departement Biologie

Elk semester de Afdeling Biologie afgestudeerde studenten organiseren een seminar serie, waar sprekers van andere instellingen presenteren de resultaten van hun onderzoek.

Seminars worden gehouden op maandag om 11:10 in kamer. 215 McCort-Ward. Pizza wordt geserveerd om 12:00 uur in Rm. 200 na het seminar.

Het evenement wordt gesponsord door de Graduate Student Association.

Biology Club

De CUA Biology Club is een organisatie voor iedereen die geïnteresseerd zijn in de life sciences. Tijdens het academiejaar organiseert de club een combinatie van sociale en educatieve activiteiten die veel mogelijkheden biedt voor studenten om te communiceren met de faculteit en met elkaar. De club sponsors lezingen aanpakken van actuele thema's en andere onderwerpen die van belang, en biedt de leden met mogelijkheden om contacten met professionals in de life sciences vast te stellen.

Een greep uit recente Club activiteiten omvat: Verheugd partij aan het begin van het academiejaar; carrière gesprekken; vallen diner; lezingenreeks; Premed-gerichte programma's; Kerstfeest; het einde van het jaar een barbecue, en; de Thanksgiving fondsenwerver voor sommige (zodat anderen mogen eten).

Missie

Het Center for Advanced Training in Cell en Moleculaire Biologie, een eenheid van het Departement Biologie aan de Katholieke Universiteit van Amerika is opgericht in 1983 als een internationaal centrum voor deskundige opleiding voor wetenschappers, technici, afgestudeerde studenten en post-doctorale fellows bieden. De focus ligt op de nieuwe en gevestigde-biomedisch-gerelateerde concepten en technologieën die de belangrijkste impuls voor het hedendaagse onderzoek, innovatieve industriële toepassingen, en geavanceerde diagnostische laboratoriumtechnieken bieden.

Locaties

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Opleidingen

    Vragen