Keystone logo
Cranfield University MSc in Digital and Technology Solutions
Cranfield University

MSc in Digital and Technology Solutions

24 Months

Engels

Deeltijd

01 Sep 2024

Sep 2024

Request tuition fees

Blended

Invoering

Met de MSc Digital and Technology Solutions kunt u uw kennis, vaardigheden en gedrag ontwikkelen terwijl u wat u leert direct op uw werkplek toepast. Het programma ondersteunt je loopbaanontwikkeling en bereidt je, als je dat wilt, voor op het succesvol vervullen van senior leiderschapsrollen in de toekomst.

Dit programma is uniek omdat het studenten de mogelijkheid biedt om het grotere geheel te zien met digitale engineering, en om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van activiteiten met toegevoegde waarde. Dit zal studenten van de cursus een aanzienlijk voordeel bieden om zich te onderscheiden van andere collega's. Naast het ontwikkelen van uw technische vaardigheden, ondersteunt de cursus u bij:

Ontwikkel digitale engineeringvaardigheden om operationele en strategische verbeteringen aan te brengen in ondernemingen en projecten.

Pas digitale technologieën en oplossingen toe om uitdagingen aan te gaan en innovatie te introduceren.

Ontdek en ontwikkel je leiderschaps- en teamwerkstijl.

Ontwikkel en leid verandering en bereid het bedrijf voor op toekomstige digitale transformatie.

De cursus zal uw carrièrevooruitzichten aanzienlijk verbeteren, aangezien u wordt uitgerust met de vaardigheden om niet alleen de juiste digitale technologieën en oplossingen te kiezen gedurende de levenscyclus van complexe technische activa, maar ze zullen ook in staat zijn om hun kennis toe te passen om oplossingen te creëren voor significante uitdagingen

De Digital and Technology Solutions MSc is een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield in nauwe samenwerking met industriële sectoren zoals defensie, ruimtevaart, spoorwegen en bredere productie. De cursus is ontworpen voor professionals uit de industrie die passen bij veeleisende carrières en is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen om veranderingen in het bedrijfsleven te leiden door middel van digitale technologieën.

Ideale studenten

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen