Keystone logo
Cranfield University MSc in Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive)
Cranfield University

MSc in Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive)

1 Years

Engels

Full time

05 Aug 2024

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Overzicht

De master Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive) biedt u de nodige technische vaardigheden voor werkgelegenheid in de opkomende sector 'intelligente mobiliteit'. De cursus richt zich op technische en overdraagbare vaardigheden binnen geavanceerde computertechnologie, robotica en netwerktechnologieën om u voor te bereiden op een carrière in de automobielsector.

Voor wie is het?

De cursus is geschikt voor STEM-afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een carrière in de automotive of intelligente mobiliteitssector. De cursus is even geschikt voor pas afgestudeerden en mensen met ervaring in de sector. Kandidaten met een diploma in technische vakken zijn welkom, net als afgestudeerden van aanverwante vakgebieden zoals wetenschap, wiskunde en informatica. De cursus is bedoeld om zijn afgestudeerden uit te rusten met vaardigheden die direct van nut zullen zijn, maar zal hen ook goed uitrusten voor hogere technische en zakelijke leiderschapsrollen in de toekomst. Studenten uit het Verenigd Koninkrijk en het buitenland zijn welkom, en iedereen zal deze cursus nuttig vinden.

Waarom deze cursus?

Cranfield heeft een lange en uitstekende staat van dienst op het gebied van afgestudeerde cursussen voor de auto-industrie, een sterke staat van dienst op het gebied van onderzoek en sterke banden en samenwerking met de OEM- en Tier 1-bedrijven in de automobielsector en hun toeleveringsketens. Cranfield heeft een uitzonderlijk hoge mate van betrokkenheid bij de industrie en onze afgestudeerden worden zeer gewaardeerd.

Als een postdoctorale universiteit is Cranfield University zeer geschikt voor de behoeften van degenen die op Masters-niveau studeren en heeft uitstekende faciliteiten om onderwijs en leren te ondersteunen. We zijn gevestigd in de buurt van Milton Keynes, dat opkomt als een expertisecentrum voor verbonden en autonome voertuigen. We zijn centraal geplaatst in de 'arc' van Oxford-Cambridge, bekend om zijn onderneming in technologie.

Cranfield heeft onlangs een nieuw Intelligent Mobility Engineering Center (IMEC) en de Multi-User Environment voor Autonomous Vehicle Innovation (MUEAVI, een testterrein voor connected en autonome voertuigtechniek) geopend, die beide worden gebruikt om het onderwijs in het automotive-vakgebied te ondersteunen .

Cursus details

De cursus zal tien onderwezen verplichte modules omvatten, die over het algemeen van oktober tot maart worden gegeven. Geplande moduletitels omvatten:

  • Fundamentals of Road Vehicle Engineering

  • Padplanning, autonomie en besluitvorming

  • Sensoren, perceptie en visualisatie

  • Systems Engineering

  • Implementatie van Embedded Systems

  • Transportsysteemoptimalisatie

  • Human Factors, Human-Computer Interaction en ADAS Systems

  • Netwerksystemen en cyberbeveiliging

  • Ethiek, veiligheid en regelgeving

  • Technologiestrategie en bedrijfsmodellen

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse (of equivalent) UK Honours diploma in engineering, wiskunde of toegepaste wetenschappen, met de wens zich te specialiseren in het groeiende gebied van Connected en Autonomous Vehicle Engineering.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor een tweede studiejaar.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen