Keystone logo
Cranfield University MSc in Computational en Software Techniques in Engineering - Software Engineering voor Technische Computing Optie
Cranfield University

MSc in Computational en Software Techniques in Engineering - Software Engineering voor Technische Computing Optie

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21.500 / per year *

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 10.250

Invoering

Over

Met de komst van steeds geavanceerdere en krachtigere computeromgevingen, worden de technieken die nodig zijn om de software te ontwikkelen en te produceren om op deze systemen te draaien, zelf steeds complexer.

Deze specialistische optie van de MSc Computational en Software Techniques in Engineering biedt een uniek inzicht in de ontwikkeling van computertoepassingen in een breed spectrum van moderne computeromgevingen, van multi-core CPU's tot gespecialiseerde GPU's tot Cloud Computing, die allemaal relevant zijn voor de IT-industrie van vandaag.

Voor wie is het?

Als u van plan bent carrière te maken in de ontwikkeling van software, of dat nu in het datacenter is, op de desktop of in de snelgroeiende mobiele toepassingsruimte, moet u een sterke basis hebben in software-engineering. Deze cursus is uniek omdat het software engineering combineert met high-performance computing, waardoor u de tools en technieken krijgt waarnaar werkgevers op zoek zijn en een voordeel op de arbeidsmarkt.

Waarom deze cursus?

Cranfield University heeft een jarenlange specialistische kennis en ervaring in High-Performance Computing. We zijn in staat een uniek inzicht te bieden in de ontwikkeling van computertoepassingen in een breed spectrum van moderne computeromgevingen, van multi-core CPU's tot gespecialiseerde GPU's tot cloud computing, die allemaal relevant zijn voor de IT-industrie van vandaag.

We introduceren studenten bij parallelle softwareontwikkeling op de desktop, de supercomputer en in de cloud. Elk platform heeft zijn eigen uitdagingen en deze cursus zorgt ervoor dat studenten vertrouwd raken met de beste aanpak van het schrijven van software voor elk.

Cranfield University is zeer goed gelegen voor het bezoeken van deeltijdstudenten van over de hele wereld en biedt een scala aan bibliotheek- en ondersteuningsfaciliteiten om je studie te ondersteunen. Dit stelt studenten van over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien terwijl ze werk / privé-verplichtingen in evenwicht houden. Deeltijdstudenten hebben een flexibele begindatum.

Dit MSc-programma heeft een breed scala aan culturele achtergronden die de leerervaring voor zowel personeel als studenten aanzienlijk verbeteren

Cursus details

De cursus bestaat uit twaalf kernmodules, waaronder een groepsontwerpproject, plus een individueel onderzoeksproject. De cursus wordt gegeven via een combinatie van gestructureerde lezingen, zelfstudiesessies en computer-gebaseerde workshops.

De C- en Java-programmeermodules, gecombineerd met de cursus Software Engineering, vormen de basis van het academische programma en fungeren als een startpunt voor de meer gespecialiseerde modules die later worden aangetroffen. De verschillende computationele technologieplatforms worden vervolgens geïntroduceerd, waardoor studenten zowel theoretische als hands-on ervaring hebben met programmeren in multi-core, General Purpose CPU, gedistribueerde en cloud computing-omgevingen.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Computationele methoden
 • C Programmeren
 • Computer beelden
 • Management voor technologie
 • Small-scale parallelle programmering
 • Hoogwaardig technisch computergebruik
 • Vereistenanalyse en systeemontwerp
 • Cloud computing
 • Software testen en kwaliteitsborging
 • Geavanceerde Java
 • Toepassingen in Practical High-End Computing - Groepsproject

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent), in de luchtvaart, mechanische of elektrotechnische of computerwetenschappen of worden toegepast als onderdeel van een erkende double-degree-programma met hun eigen EU-instelling.

Instapniveau C Programmeerervaring is raadzaam, maar niet verplicht. Aanvragen van kandidaten met lagere kwalificaties maar met veel relevante werkervaring worden overwogen.

Je carriere

De Software Engineering voor Technical Computing-meesters trekt vragen aan van bedrijven over de hele wereld, die afgestudeerden van hoge kwaliteit voor softwareontwikkeling willen werven. Er is veel vraag naar studenten met expertise in engineering software ontwikkeling en voor degenen die beschikken over sterke technische programmeervaardigheden in standaardtalen en -tools.

Afgestudeerden van deze cursus zijn veelgevraagd door ontwikkelaars van financiële software, ontwikkelaars van mobiele applicaties, ontwikkelaars van commerciële engineering software, automotive, telecommunicatie, medische en andere industrieën en onderzoeksorganisaties, zijn bijzonder succesvol geweest in het vinden van een baan op lange termijn. We hebben positieve feedback ontvangen van bedrijven in uiteenlopende bedrijfstakken als financiën tot computerspellenstudio's. Als zodanig genieten we van uitstekende werkgelegenheidsstatistieken, met meer dan 95% van de afgestudeerden werkzaam binnen zes maanden.

Sommige studenten kunnen zich aanmelden voor een doctoraat, velen op basis van hun MSc-onderzoeksproject. Thesisonderwerpen worden meestal door individuele bedrijven geleverd over interne problemen met het oog op werk na het afstuderen - een aanpak die actief wordt aangemoedigd door een groeiend aantal industrieën.

Hieronder staat een lijst met bedrijven die onze afgestudeerden eerder hebben geworven:

 • FACTSET
 • Ocado
 • SAP
 • HSBC
 • IBM
 • BluAge
 • FDM
 • UBS
 • Mindsnacks
 • Mandara Capital
 • Commerzbank AG
 • Orakel.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen