Keystone logo
Cranfield University MSc in Autonomous Vehicle Dynamics and Control
Cranfield University

MSc in Autonomous Vehicle Dynamics and Control

1 Years

Engels

Full time

07 Aug 2024

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 10.250

Invoering

Over

De wereldwijde markt voor autonome voertuigen op de lucht, op de grond en op zee is snel gegroeid dankzij de komst van drones en auto's zonder bestuurder. Defensie, ruimtevaart, automobielindustrie en maritieme industrieën zoeken afgestudeerden vertrouwd met belangrijke aspecten van autonomie, waaronder: dynamica

Waarom deze cursus?

We zijn uniek omdat we een combinatie van onderwerpen bieden die zeer gewild zijn in de Autonome Voertuigindustrie en niet elders in een enkele MSc-cursus worden behandeld. Succesvolle afgestudeerden van onze MSc-opleiding worden vertrouwd met belangrijke aspecten van Autonomy die hen op een voordelige manier onderscheidt in de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag

De Autonomous Vehicle Dynamics en Control MSc-cursus begint met de grondbeginselen van autonome voertuigdynamica en controle en gaat verder naar de kernonderwerpen van begeleiding

Het aangeleerde deel van de cursus wordt gevolgd door individuele onderzoeksprojecten (IRP's) en het onderwerp van elk van de IRP's wordt verstrekt door een van de leden van de industriële adviesraad. De real-world relevantie van de IRP-onderwerpen is een ander uniek kenmerk van onze MSc-cursus en kan een andere effectieve differentiator op de arbeidsmarkt zijn.

accreditatie

Accreditatie wordt gezocht voor de MSc in Autonomous Vehicle Dynamics and Control van de Royal Aeronautical Society en de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) namens de Engineering Council als voldoen aan de vereisten voor verder leren voor registratie als Chartered Engineer. Kandidaten moeten een CEng geaccrediteerde BEng / BSc (Hons) undergraduate first degree hebben om te voldoen aan de volledige CEng-registratie-eisen.

Cursus details

Het aangeleerde cursuselement bestaat uit lezingen op drie gebieden: dynamica, besturingssystemen en autonome systemen en technologie. De MSc bestaat uit twee gelijk gewogen componenten, onderwezen modules en een individueel onderzoeksproject.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Inleiding tot onbemande luchtvaartsystemen (UAS)

 • Unmanned Aircraft Systems (UAS) Flight Dynamics

 • Unmanned Aircraft Systems (UAS) Vluchtregelsystemen

 • UAS modellering en simulatie

 • Sensor Fusion

 • Kunstmatige intelligentie voor autonome systemen

 • Begeleiding en navigatie voor UAS

 • Autonome besturingssystemen voor voertuigen

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in engineering, of een gelijkwaardige graad in engineering, engineering science, fysica, toegepaste wiskunde of andere toepasselijke toegepaste wetenschappen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Het door de industrie geleide onderwijs maakt Cranfield graduates enkele van de meest wenselijke over de hele wereld voor werving door bedrijven die concurreren in de autonome voertuigmarkt, waaronder:

 • BAE Systems

 • Defence Science and Technology Laboratory

 • MBDA

 • Andere bedrijven uit onze industriële adviesraad.

Afgestudeerden van deze cursus zullen worden uitgerust met de geavanceerde vaardigheden die kunnen worden toegepast op de veiligheids-, defensie-, zee-, milieu-en ruimtevaartindustrie. Deze aanpak biedt u een breed scala aan carrièrekeuzes als een autonome systeemingenieur, een ontwerpingenieur of in een operationele rol, bij het afstuderen en in de toekomst. Anderen besluiten hun opleiding voort te zetten door middel van PhD-studies die beschikbaar zijn aan de Cranfield University of elders.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen