Keystone logo
Cranfield University MSc in Automotive Mechatronics
Cranfield University

MSc in Automotive Mechatronics

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.500 / per year *

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 10.250

Invoering

Overzicht

Automobiel Mechatronica is een levenscyclusactiviteit die de multidisciplinaire integratie van mechanische en elektronische systemen voor auto's impliceert. Je zult vaardigheden opdoen in verschillende voertuigspecifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde besturing en modellering.

Voor wie is het?

De MSc in Automotive Mechatronics is een recent opgezette cursus, ontwikkeld om tegemoet te komen aan de duidelijke vraag in de sector voor afgestudeerden met gevorderde vaardigheden en opleiding in het gespecialiseerde vakgebied. De aanzienlijke toename van de toepassing van mechatronica heeft gezorgd voor een industriële behoefte aan deze Masters-graad. Deze cursus is bedoeld voor studenten met een solide technische, wiskundige of toegepaste bètawetenschappen die willen streven naar een vaardighedenpakket dat elektrische, mechanische, digitale besturingssystemen en fysieke systeemmodellering combineert.

Waarom deze cursus?

We hebben uitgebreide strategische banden met de auto-industrie en belangrijke spelers in de voorhoede van het onderzoek en de ontwikkeling van auto's. Deze hoge mate van betrokkenheid bij de industrie door middel van korte cursussen, consultancy en onderzoek maakt onze afgestudeerden enkele van de meest wenselijke in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland voor bedrijven om te werven.

Wij zijn goed gelegen voor het bezoeken van studenten van over de hele wereld en bieden een scala aan bibliotheek- en ondersteuningsfaciliteiten om uw studies te ondersteunen.

Cursus details

Deze cursus bestaat uit negen verplichte verplichte modules, die over het algemeen worden aangeboden van oktober tot maart. Tijdens de eerste termijn zul je modules volgen in kernvakken in de automobielsector, zoals voertuigdynamica, ontwerp, voertuigprestaties, aandrijflijntechnologie en voertuigstructuren.

In de tweede termijn voer je een op maat gemaakt studieprogramma uit dat is gericht op een beter begrip van fysieke systemen, een geavanceerd ontwerp van het besturingssysteem en snelle prototyping.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Voertuigontwerp aandrijflijn en prestaties

  • Motorbrandstoffen en smering

  • Automotive besturing en simulatie

  • Voertuigdynamica, rijden en bediening

  • Mechatronica modellering voor voertuigsystemen

  • Toepassingen voor voertuigbesturing

  • Geavanceerde controle en optimalisatie

  • Embedded Vehicle Control Systems

  • Voertuigelektrificatie en -hybridisatie

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse (of equivalent) UK Honours diploma in engineering, wiskunde of toegepaste wetenschappen, met de wens zich te specialiseren in het groeiende gebied van Automotive Mechatronics.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Deze cursus neemt je mee naar een uitstekende carrière als een gekwalificeerde ingenieur van de hoogste standaard op het gebied van Automotive Mechatronics, die in staat is aanzienlijk bij te dragen aan de toegenomen vraag naar experts op het gebied van voertuigelektrificatie. De brede toepassing van mechatronica voor de auto biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen de automobielsector.

Verwachte loopbanen voor afgestudeerden die met succes de MSc in Automotive Mechatronics hebben voltooid, omvatten verder onderzoek of werk bij internationaal toonaangevende voertuigfabrikanten en technische adviesbureaus en tier 1-leveranciers voor de auto-industrie.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen