Keystone logo
Cranfield University MSc in Astronautics and Space Engineering
Cranfield University

MSc in Astronautics and Space Engineering

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

01 Aug 2024

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 11.250

Invoering

Overzicht

De ruimtevaartsector draagt ​​£ 13,7 miljard per jaar bij aan de Britse economie alleen, en de ruimteactiviteit in Europa en de wereld blijft bloeien. Er is een voortdurende behoefte aan getalenteerde medewerkers met een goed begrip van de engineering van ruimtevaartsystemen, gekoppeld aan een breed scala aan technische vaardigheden. Deze cursus evolueert constant sinds 1987 en heeft afgestudeerden voorbereid op een zeer succesvolle loopbaan in de ruimtevaartsector.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen, natuurkunde of wiskunde en bereid je voor op een carrière in dit opwindende vakgebied, van aardobservatie tot planetaire verkenning, draagvoertuigen tot ruimtevaartoperaties en nog veel meer.

Waarom deze cursus?

Deze master is over de hele wereld zeer gerespecteerd en veel van onze studenten krijgen werk / onderzoeksaanbiedingen in de ruimtesector voordat de cursus is afgelopen. We moedigen de interactie aan tussen onze studenten en potentiële werkgevers tijdens evenementen zoals de industriepresentatie van het Group Design Project, speciale interviewdagen en alumniconferenties. In veel ruimtevaartbedrijven en -bureaus in Europa vindt u onze voormalige afgestudeerden, sommige in zeer hoge functies. Velen van hen dragen nog steeds bij aan de cursus en vormen een waardevol netwerk van contacten voor degenen die de industrie betreden en deze cursus zal u de vaardigheden bijbrengen die vereist zijn om hen bij te staan ​​in een succesvolle carrière in de industrie of onderzoek.

Deze cursus is ook beschikbaar op een part-time basis voor individuen die willen studeren met behoud van hun volledige baan. Cranfield University is goed gelegen voor deeltijdstudenten van over de hele wereld en biedt een scala aan ondersteunende diensten voor externe studenten. Dit stelt studenten over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien terwijl ze hun werk / levensverplichtingen in balans houden.

Cursus details

Het onderwezen programma voor de ruimtevaartuigen ruimtevaart en ruimtevaarttechniek wordt over het algemeen afgeleverd van oktober tot september. Met een reeks kernmodules kunt u een stevige basis krijgen in ruimtetechnologie voordat u kiest voor gespecialiseerde modules om uw kennis op een bepaald gebied op te bouwen.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Astrodynamica en missie-analyse

  • Space Systems Engineering

  • Ruimtevoortstuwing

  • Ruimtecommunicatie

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet worden genomen als onderdeel van deze cursus

  • Controlesystemen

  • Finite Element Analysis

  • Ontwerp en analyse van samengestelde structuren

  • Multivariabele besturingssystemen voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen

  • Houding Dynamiek en besturing van ruimtevaartuigen

  • Lucht- en ruimtevaartnavigatie en sensoren

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent, in wiskunde, natuurkunde of een technische discipline.

Over het algemeen komt onze intake uit zowel een natuurkundige als een technische achtergrond. Studenten met een achtergrond in andere wetenschappen, wiskunde of informatica zijn welkom om een ​​aanvraag in te dienen en we zullen aanvragen van geval tot geval beoordelen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Cranfield University wordt zwaar ondersteund door de ruimtevaartindustrie in het Verenigd Koninkrijk. Veel van deze bedrijven bieden case study-lezingen, concepten en thesisonderwerpen voor de individuele onderzoeksprojecten en sommige ondersteunen de groepsprojectprojecten actief. Ze geven ook een leidraad voor de inhoud van de cursus, dus ze vertrouwen erop dat Cranfield mensen opleidt met de vaardigheden die werkgevers nodig hebben.

Als gevolg hiervan worden onze afgestudeerden regelmatig gerekruteerd door organisaties zoals EADS Astrium, SSTL, Vega, ABSL, Tessella, OHB, Rutherford Appleton Laboratory en het European Space Agency in rollen zoals Systems Engineer, Spacecraft Operations Engineer, Thermal Analyst en Space Robotics Engineer. We regelen bedrijfsbezoeken en interviewdagen met belangrijke werkgevers.

Als uw interesses liggen in onderzoek, zijn veel oud-studenten voortgegaan met het volgen van doctoraten aan Cranfield en andere universiteiten.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen