Keystone logo
Cranfield University MSc in Aircraft Engineering
Cranfield University

MSc in Aircraft Engineering

3 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21.500 / per year *

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 21.000

Invoering

Overzicht

Met een verwachte vraag naar 27.000 nieuwe burgervliegtuigen in 2030, kampt de sector met een tekort aan postuniversitair ingenieurs om aan de toekomstige behoeften van de industrie te voldoen. Vliegtuigingenieurs hebben een combinatie van technische en zakelijke vaardigheden nodig voor moderne lucht- en ruimtevaartprojecten. Deze cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt je een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen.

Voor wie is het?

Wij erkennen de uitdaging om parttime te studeren terwijl u werkt. Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in technische of technische managementfuncties in de lucht- en ruimtevaartindustrie die willen studeren voor een geaccrediteerde masteropleiding tijdens hun dienstverband.

Je moet in totaal negen weken colleges volgen over een periode van drie jaar op een modulaire basis. Het patroon van de eerstejaars aanwezigheid is twee weken in februari, gevolgd door een week in juni en een week in november. Na een reeks verplichte modules, kunt u drie gespecialiseerde optionele modules kiezen om de cursus af te stemmen op uw specifieke interesses en vereisten.

Waarom deze cursus?

Deze cursus biedt een versnelde ontwikkeling van technisch personeel en levert de juiste mix van technische en zakelijke vaardigheden voor carrières in de luchtvaartindustrie. De cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen. Deze geaccrediteerde masteropleiding ondersteunt uw loopbaanontwikkeling door te voldoen aan de verdere leervereisten voor Chartered Engineer-status. Met het groepsproject kunt u praktijkervaring opdoen met de ontwikkelings- en ontwerplevenscyclus en met het Individuele project kunt u een onderwerp onderzoeken dat van belang is voor uw werkgever, met begeleiding van ervaren medewerkers.

Cranfield is sinds 1946 toonaangevend op het gebied van postacademisch onderwijs in vliegtuigtechniek. We hebben een wereldwijde reputatie voor ons geavanceerde postuniversitaire onderwijs en uitgebreid toegepast onderzoek. U kunt er zeker van zijn dat uw kwalificatie door werkgevers wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Cursus details

De MSc in Aircraft Engineering bestaat uit drie elementen: onderwezen modules, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Hulpmiddelen voor de ontwikkeling van geïntegreerde producten
 • Belangrijkste componentenontwerp en fabricage
 • Introductie en eerste lucht- en ruimtevaartontwerp
 • Manufacturing
 • Methodologieën voor de ontwikkeling van geïntegreerde producten

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet worden genomen als onderdeel van deze cursus

 • Finite Element Analysis
 • Vermoeidheid, breukmechanica en schadetolerantie
 • Acties voor het laden van vliegtuigen en aeroelasticiteit
 • Detail benadrukt
 • Airframesystemen
 • Inleiding tot de structurele crash-vlucht van vliegtuigen
 • Ontwerp, duurzaamheid en integriteit van composiet vliegtuigconstructies
 • Vliegtuigprestaties voor vliegtuigbouwkunde
 • Flight Dynamics Principles for Aircraft Engineering
 • Methodologieën voor de ontwikkeling van geïntegreerde producten
 • Introductie tot Avionics

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK honours degree of equivalent, in een technische discipline. We nodigen ook aanvragen uit van professionals met HNC / HND-kwalificaties indien ondersteund door een aanzienlijke werkervaring.

Je carriere

Deze cursus biedt u de tools en ervaring om uw carrièrekansen in de luchtvaartindustrie te helpen verbeteren, zodat u verder kunt komen in uw huidige discipline of kunt overgaan op andere gespecialiseerde of integratierollen. Netwerken met studenten van verschillende achtergronden is waardevol om te weten hoe andere bedrijven werken.

Deze cursus kan worden gebruikt voor Chartered Engineer-status, wat kan resulteren in nieuwe carrièrekansen voor de toekomst.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen