Keystone logo
Cranfield University MSc in Aerospace Manufacturing
Cranfield University

MSc in Aerospace Manufacturing

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 11.910 / per course *

Op de campus

* Thuis: £ 10.500 Overzee: £ 21.500

Invoering

Overzicht

De specialistische vaardigheden van lucht- en ruimtevaartproductiesystemen zijn van vitaal belang om de productiviteit te verbeteren. U krijgt de gewilde mogelijkheid om grote verbeteringsprogramma's in de lucht- en ruimtevaartindustrie te beheren of een interventie in te zetten die de prestaties van hun bedrijven verbetert.

Voor wie is het?

Deze cursus ontwikkelt toekomstige ingenieurs en managers in de lucht- en ruimtevaartindustrie die in staat zullen zijn belangrijke verbeteringsprogramma's te beheren of interventie aan te moedigen die de prestaties van hun aerospace-productieactiviteiten verbetert.

Waarom deze cursus?

De cursus combineert de jarenlange expertise van Cranfield voor het leveren van hoogwaardige Masters-programma's in zowel lucht- en ruimtevaart als fabricage. Cursussen krijgen sterke ondersteuning van de wereldwijde lucht- en ruimtevaartindustrie, zowel de Original Equipment Manufacturers (OEM) zoals Airbus en Rolls-Royce, als ook hun lagen van de leverancier. Er is een sterke nadruk op het toepassen van kennis in de industriële omgeving en alle onderwijs is in de context van de industriële toepassing. Veel functies van deze cursus worden gedeeld met de Engineering and Management of Manufacturing Systems MSc, maar deze cursus bereidt specifiek afgestudeerden voor op een carrière in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Studenten profiteren van ons brede scala aan apparatuur, analyse-instrumenten en gespecialiseerde softwarepakketten. De doelstellingen van de cursus worden bereikt door een zorgvuldig geïntegreerde en gestructureerde reeks van acht evaluatiemodules van een week, een groepsproject en een individueel project.

Cursus details

De modules bevatten lezingen, workshops, casestudy's, tutorials en bedrijfsbezoeken. Studenten moeten een mix van modules voltooien die fundamenteel zijn voor productiesystemen voor de ruimtevaart en modules die gerelateerd zijn aan technologie.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Operations Management
 • Manufacturing Systems Engineering
 • Enterprise-modellering
 • Voorraadketenbeheer
 • Productie strategie
 • Vliegtuig vergadering

Keuzemodules

Een selectie van modules uit de volgende lijst moet worden genomen als onderdeel van deze cursus

 • Verspanen van vormen en metrologie
 • Composietenproductie voor hoogwaardige structuren
 • Fijnmechanica
 • Mislukken van materialen en structuren
 • Geavanceerde lasprocessen
 • Vliegtuig vergadering

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent in een relevante discipline. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor de Pre Masters in Engineering, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Deze kwalificatie neemt u mee naar een breed scala aan aerospace-productierollen, zoals management, operations, logistiek en technologiegerelateerde functies binnen organisaties voor wereldwijde lucht- en ruimtevaartproductie. Veel afgestudeerden vinden werk bij een van hun projectsponsors.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen