Keystone logo
Cranfield University MSc in Advanced Motorsport Mechatronics
Cranfield University

MSc in Advanced Motorsport Mechatronics

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.825 / per course *

Op de campus

* Overseas - Home / EU: £ 10.250

Invoering

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport. De focus ligt op het aspect "mechatronica" van de discipline, dat is de engineering van geavanceerde besturingssystemen, computermodellen met meerdere domeinen, communicatienetwerken in voertuigen, elektromechanische en ingebedde systemen, hardware-in-the-loop validatie en systeemintegratie .

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport. Een combinatie van mechanica, elektronica en computersystemen, dit postdoctorale programma bereidt afgestudeerden voor op een carrière in de autosport of high-performance engineering.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld om u een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport, en de implementatie ervan binnen een hoogwaardige technologische context.

Studenten zullen zich bezighouden met het ontwerpen, testen en bedienen van wedstrijdvoertuigen, en gerelateerde aspecten van regeltechniek, computermodellering, ingebedde systemen, naast voertuigdynamiek, voertuigsystemen en managementtechnieken gerelateerd aan de autosport.

Je leert de vaardigheden die nodig zijn voor de planning, uitvoering en rapportering van motorsportprojecten en om ze voor te bereiden op verschillende rollen in de autosport.

Cranfield University is sinds de jaren 1970 bezig met onderzoek, consultancy en testen voor de motorsportsector. De universiteit is de thuisbasis van het door de FIA ​​goedgekeurde Cranfield Impact Centre en Cranfield Motorsport Simulation, dat werkt met F1 en toonaangevende motorsportbedrijven. We hebben een internationale reputatie voor onze expertise op het gebied van aerodynamica, CFD, materiaaltechnologie, waaronder composieten, de veiligheid van autosportconstructies, ontwikkeling van aandrijflijnen, voertuigdynamica, simulatie, data-acquisitie en elektronica, bandkarakterisering en modellering. Dit trackrecord zorgt ervoor dat de baan door de motorsport-industrie zeer wordt gerespecteerd.

 • Praktische sessies met behulp van de faciliteiten en apparatuur van Cranfield

 • Betrokkenheid bij autosportbeoefenaars

 • Motorsport gerelateerd projectwerk.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Introductie tot Motorsport

 • Motorsport elektronica en data-acquisitie

 • Motorsport voertuigdynamica

 • Toepassingen voor voertuigbesturing

 • The Business of Motorsport

 • Motorsport aandrijflijnontwerp

 • Mechatronica modellering voor voertuigsystemen

 • Geavanceerde controle en optimalisatie

 • Embedded Vehicle Control Systems

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of een internationaal equivalent in engineering, inclusief elektronica, een relevante STEM-discipline zoals engineering, aerodynamica, natuurkunde of toegepaste wiskunde. U moet wiskunde en natuurkunde op A-niveau hebben, of hun internationale equivalent.

Van geselecteerde Britse studenten wordt verwacht dat ze een formeel interview bij Cranfield bijwonen. Geselecteerde buitenlandse en EU-studenten zullen telefonisch worden geïnterviewd.

Je carriere

Motorsport is een zeer competitieve sector. Studeren aan Cranfield zal je onderdompelen in een zeer gerichte autosporttechnische leerervaring, waardoor je toegang hebt tot motorsportbedrijven en beoefenaars. Het veiligstellen van werk komt uiteindelijk toe aan de student die de sollicitaties voltooit en de interviews bijwoont. Succesvolle studenten gaan deel uitmaken van een netwerk van ingenieurs. Je zult alumni van Cranfield tegenkomen in de motorsport en de high-performance engineeringsector.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen