Keystone logo
Cranfield University MSc in Advanced Chemical Engineering
Cranfield University

MSc in Advanced Chemical Engineering

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Home / EU: £ 10.500 Overzees: £ 21.500

Invoering

Overzicht

Geschikt voor alle ingenieurs en ingenieurs in de toegepaste wetenschappen, zal de MSc in Advanced Chemical Engineering u de vaardigheden geven om de wereldwijde uitdagingen op het gebied van chemische technologie van de 21e eeuw aan te pakken. Je ontwikkelt een geavanceerd begrip van de duurzame levering van schone energie, voedsel en water, door de productie van chemicaliën, gefunctionaliseerde producten en brandstoffen. Door gebruik te maken van onze campusfabriekfaciliteiten en te profiteren van de sterke industriële banden van Cranfield, zul je de essentiële vaardigheden en ervaring opdoen om een succesvolle wereldwijde carrière te ontwikkelen in een bloeiende discipline met een grote vraag naar postdoctorale ingenieurs.

Het programma is uniek in het aanbieden van twee studieroutes:

  • Een algemene route voor chemische technologie.
  • Een bioraffinageroute (Cranfield is de enige Britse universiteit die een MSc in Advanced Chemical Engineering aanbiedt met bioraffinage als speciale optie).

Cursus structuur

Het onderwezen programma wordt van oktober tot februari afgeleverd en bestaat uit acht modules. De modules worden geleverd gedurende een week van intensieve levering, waarbij het laatste deel van de module vrij is van gestructureerd onderwijs, zodat er tijd is voor meer onafhankelijk leren en reflecteren. Studenten van het deeltijdprogramma voltooien alle modules op basis van een flexibel schema dat wordt overeengekomen met de cursusdirecteur.

Gedoceerd Modules 40%, Groepsproject 20%, Individueel Onderzoeksproject 40%

Individueel project

Het individuele onderzoeksproject stelt studenten in staat om dieper in te gaan op een gebied van specifiek belang. Het is heel gebruikelijk dat industriële partners problemen uit de praktijk of ontwikkelingsgebieden presenteren als potentiële onderwerpen van onderzoeksproject. Het individuele onderzoeksproject vindt plaats tussen mei en september.

Groepsproject

Het groepsproject, uitgevoerd tussen februari en mei, stelt u in staat om de vaardigheden en kennis die tijdens de cursusmodules zijn ontwikkeld in de praktijk te brengen in een toegepaste context, terwijl u overdraagbare vaardigheden opdoet in projectbeheer, teamwerk en onafhankelijk onderzoek. Projecten worden vaak ondersteund door de industrie en potentiële toekomstige werkgevers waarderen deze ervaring. Het groepsproject is normaal gesproken multidisciplinair en wordt gedeeld door het Energy MSc-programma, wat het extra voordeel biedt van het werken met studenten met andere academische achtergronden.

Toekomstige carriëre

De Advanced Chemical Engineering MSc is gebaseerd op Cranfield's door de industrie gedreven onderzoek, waardoor onze afgestudeerden tot de meest wenselijke ter wereld behoren voor werving door bedrijven die concurreren in een reeks industrieën, waaronder chemicaliën, petrochemicaliën, biochemicaliën, conventionele energie en bio-energie, voedsel, materialen, consultancy en beheer.

Degenen die hun opleiding willen voortzetten via PhD- of MBA-studies in de chemische of energiesector, zullen goed voorbereid zijn op het interdisciplinaire, projectgerichte profiel dat ze via deze cursus hebben verworven.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent) in gerelateerde engineering of toegepaste wetenschap. Andere erkende beroepskwalificaties of verscheidene jaren relevante industriële ervaring kunnen als gelijkwaardig worden aanvaard; onder voorbehoud van goedkeuring door de Course Director. Je kunt ook in aanmerking komen voor ons Pre-Master Engineering-programma.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen