Keystone logo
Cranfield University MDes in Design Thinking
Cranfield University

MDes in Design Thinking

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Home / EU: £ 10.500 Overzees: £ 21.500

Invoering

Overzicht

Innovatieve bedrijven van vandaag (groot of klein) streven naar uitmuntendheid om de volgende baanbrekende innovatie te creëren - of dat nu is om technologie vooruit te helpen, concurrerend te blijven op de markt of om positieve veranderingen voor de samenleving te bewerkstelligen. Om dit te bereiken, moeten bedrijven hun concurrentievoordeel behouden door getalenteerde professionals met ideeën en visie in dienst te nemen, gecombineerd met de vaardigheden om met vertrouwen te innoveren. Wij geloven dat Design Thinking een krachtig proces is dat, wanneer het onder de knie wordt, onze professionele leerlingen in staat zal stellen hun creatieve potentieel te ontsluiten om nieuwe ideeën te genereren en deze ideeën te vertalen naar tastbare en impactvolle output voor innovatie

Deze cursus is zorgvuldig ontworpen om uw kennis van Design Thinking te vergroten, met vertrouwen te werken om overtuigende ideeën te genereren, u de mogelijkheid te bieden Design Thinking in de praktijk toe te passen bij een bedrijf, uw kans op werksucces te verbeteren door de opbouw van uw professional vaardigheden en innovatie ontwerpportfolio, en bieden u de 'knowhow' om uw lange termijn carrière als creatieve professional te ontwikkelen.

Cursus structuur

De Design Thinking MDes bestaat uit drie componenten: een formeel onderwezen component bestaande uit vijf modules van 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel project 40%.

Voorbeeld modules

De MD's bestaan uit vijf beoordeelde modules die studenten inzicht en vaardigheden bieden in veel aspecten van ontwerp, met de nadruk op ontwerp, onderneming, technologie en management.

Verplicht

  • Consumententrends
  • Ontwerp, technologie en prototyping
  • Geheel systeemontwerp
  • Creatieve onderneming en ondernemerschap
  • Introductie van projectmanagement

Individueel project

Het individuele afstudeerproject biedt u de mogelijkheid om hun onderzoekscapaciteit, begripsvermogen en vermogen te ontwikkelen om oplossingen van wereldklasse te bieden voor echte problemen in ontwerpstrategie en leiderschap.

Groepsproject

De ervaring van het groepsproject wordt zeer gewaardeerd door zowel studenten als potentiële werkgevers. Je werkt in teams om een industrieel probleem op te lossen. Het project past technische kennis toe en biedt training in teamwerk en de mogelijkheid om niet-technische aspecten van het onderwezen programma te ontwikkelen. Als je parttime studeert, kun je in plaats van het groepsproject een proefschrift voorbereiden over een overeengekomen onderwerp.

Toekomstige carriëre

Succesvolle studenten hebben hun dromen werkelijkheid gemaakt door diverse en lonende carrières te ontwikkelen in de product-, productie- en dienstensector in de privésector, overheidsorganisaties zoals milieubeschermingsinstanties, niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en ontwerp-, milieu- en bedrijfsadviesbureaus .

Toelatingseisen

Minimumvereisten: VK eerste of tweede klas Honours graad in een relevant onderwerp; een gelijkwaardige internationale kwalificatie; relevante werkervaring met een diploma lager dan in de tweede klas Honours. Neem contact met ons op als u niet voldoet aan onze formele toelatingseisen.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen