Keystone logo
Cranfield School of Management MSc in strategische marketing
Cranfield School of Management

MSc in strategische marketing

Cranfield, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 25.250 / per year *

Op de campus

* voor buitenlandse studenten; £ 13.000: voor thuis/VK-studenten

Invoering

De Strategic Marketing MSc geeft je de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een succesvolle marketingleider van de toekomst te worden. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en Market Research Society (MRS), krijgt u een diepgaand inzicht in marketing, inclusief marketingstrategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketingadvies, CRM, key accountbeheer, markt onderzoek, omnichannel-marketing en big data-marketinganalyses.

Onze Strategic Marketing MSc biedt u een grondige basis in de kerndisciplines van marketing en hoe u deze kunt toepassen. Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

  • Deze cursus is ontworpen met senior marketingprofessionals om u up-to-date kennis en vaardigheden op het gebied van strategische marketing te geven.
  • U profiteert van een interactieve onderwijsaanpak door vooraanstaande internationale faculteiten, auteurs van bestverkopende marketingteksten en van artikelen in hoog aangeschreven tijdschriften.
  • U krijgt toegang tot masterclasses met gerenommeerde branchepartners die inzicht geven in geavanceerde en innovatieve marketingtechnieken en -praktijken.
  • Het diverse, multinationale cohort biedt een internationale leermogelijkheid waarmee u marketinginzichten en -ervaringen kunt delen.
  • Onze unieke, zelfstandige campus, op slechts een uur van Londen, biedt een vriendelijke, postdoctorale leeromgeving, met kleine klassen en ongeëvenaarde toegang tot docenten en ondersteunend personeel.

Ideale studenten

Beurzen en financiering

Ranglijsten

Programma resultaat

Accreditaties

Over de school

Vragen