Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Invoering

foto met dank aan Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) is de grootste economische school in Polen en de op twee na grootste universiteit van Krakau , een belangrijk Pools academisch centrum. Het was de eerste instelling voor hoger onderwijs in Polen die begin jaren negentig studies in het Engels introduceerde. CUE- afgestudeerden behoren tot de meest succesvolle in Polen in het afstemmen van hun kennis en vaardigheden op de behoeften van de werkgever. Voor internationale studenten bieden we speciaal ontworpen programma's in het Engels . De universiteit heeft een aantal internationale contacten, aangezien de faculteit en studenten bezoeken in het buitenland voor wetenschappelijke doeleinden, evenals buitenlandse stages en trainingsprogramma's een van de prioriteiten van de universiteit zijn. In het tijdperk van de kennismaatschappij en globaliseringsprocessen, de moderne economie moet sterk worden ondersteund door de wetenschap om de uitdagingen van de internationale markt aan te gaan. Onze universiteit neemt de verantwoordelijkheid op zich voor de voorbereiding van zowel Polen als vele buitenlandse studenten om op de nieuwe wereldmarkt te werken. Internationale samenwerking tussen wetenschappers en individuen die betrokken zijn bij de industrie is de meest kritische schakel, die is gebaseerd op de kennis die reikt ver buiten de grenzen van Polen.

foto met dank aan Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

faculteiten

De Cracow University of Economics heeft vier faculteiten, die allemaal volledige academische rechten hebben. Deze faculteiten - Faculteit der Economische Wetenschappen en Internationale Betrekkingen, Faculteit der Managementwetenschappen, Faculteit der Financiën en Faculteit Goederenwetenschappen - bestaan uit tal van leerstoelen en vakgroepen, bieden diverse studiemogelijkheden voor studenten en professionals en doen fundamenteel en toegepast onderzoek. foto met dank aan Cracow University of Economics (CUE)Feiten ="2>

2
 • Polen's grootste economische universiteit, actief sinds 19alt = "25
 • vier faculteiten
 • about alt = "23 000 studenten
 • diverse opleidingen in het Engels
 • about alt = "200 partners over de hele wereld
 • lid van prestigieuze internationale organisaties (dwz European University Association, Network of International Business and Economic Schools etc)
 • gelegen in Krakau - toonaangevend academisch centrum en zeer populaire toeristische bestemming

Locaties

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Vragen