Keystone logo
Covenant College

Covenant College

Covenant College

Invoering

Covenant College , opgericht in 1955, is een christelijke liberale kunstacademie die bestaat om de voorrang van Jezus Christus in alle dingen te onderzoeken en tot uitdrukking te brengen.

We zijn een gemeenschap die toegewijd is aan de Bijbel als het onfeilbare Woord van God, en alles wat we doen is gebaseerd op onze gereformeerde theologie en wereldbeeld.

Bij Covenant proberen we onze studenten te inspireren en toe te rusten om trouwe rentmeesters te zijn van hun door God gegeven capaciteiten - al onze programma's zijn met dit in gedachten ontworpen. Ons nationaal gerangschikte academische programma zal je uitdagen, maar je zult er zeker van zijn dat je de nodige middelen bij de hand hebt om je op weg te helpen. Onze bekwame faculteit zal uw leraren, mentoren en vrienden worden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Lookout Mountain

    Scenic Highway,14049, 30750, Lookout Mountain

    Vragen