Keystone logo
Cork University Business School MSc Marketing
Cork University Business School

MSc Marketing

Cork, Ierland

12 Months

Engels

Full time

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 19.300 / per year *

Op de campus

* Niet-EU-vergoeding | EU-vergoeding: € 10.640

Invoering

Onze MSc Marketing aan Cork University Business School geeft je de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een succesvolle marketingleider te worden. Het eenjarige programma vergroot de inzetbaarheid door uw vermogen te ontwikkelen om bij te dragen aan de werkelijke behoeften van de marketing- en zakengemeenschap.

Het MSc Marketing-programma biedt cruciale praktische ervaring door het uitvoeren van een toegepast onderzoeks- en consultancyproject in samenwerking met een branchepartner om marketinginstincten en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, waardoor uw professionele expertise en persoonlijke ontwikkeling worden vergroot. Je ontwikkelt toonaangevende vaardigheden die je op de werkvloer zoekt, waaronder bijvoorbeeld de ontwikkeling van klantinzichten, het actief oplossen van problemen en de toepassing van digitale marketing. Het gemengde karakter van het programma zal afgestudeerden veranderen in marketingbeoefenaars met een scala aan leermethoden, waaronder live en onderhandelde, op bedrijven gebaseerde projecten, gespecialiseerde workshops, simulatie van marketingstrategieën en op de industrie gebaseerde marketingpraktijken.

Waarom kiezen voor deze cursus

Dit programma, open voor afgestudeerden uit het bedrijfsleven, is ontworpen om studenten in staat te stellen geavanceerde kennis en begrip te ontwikkelen van de hedendaagse strategische uitdagingen waarmee marketeers worden geconfronteerd en om professionele marketingervaring te bieden. Het is de eerste universiteit in Ierland die een MSc in strategische marketing en praktijk aanbiedt met zowel advieswerk als stagemogelijkheden. Het programma zal de kritische denk-, onderzoeks- en communicatievaardigheden van studenten ontwikkelen en zal op unieke wijze consultancyprojecten en blended learning omvatten als leermiddel en als middel om verdere persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen voor latere marketing- en adviescarrières.

Speciale functies

  • Geavanceerd onderwijs in de principes, theoretische concepten en hedendaagse praktijk van strategische marketing, gebaseerd op op onderzoek gebaseerd onderwijs.
  • Ontworpen met senior marketingprofessionals om up-to-date kennis en vaardigheden te bieden op het gebied van strategische marketing en praktijk.
  • De mogelijkheid om een reeks waardevolle persoonlijke vaardigheden voor marketingcarrières verder te ontwikkelen: analytische vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, kritisch denken, communicatieve vaardigheden, groepswerkvaardigheden, IT-vaardigheden en het vermogen om grote marketingonderzoeksprojecten te beheren.
  • Praktische vaardigheden worden ontwikkeld door uw deelname aan een live marketingadviesproject dat is ontworpen met een externe zakelijke klant.
  • Een kans voor studenten om hun kennis te verdiepen op bepaalde functionele gebieden van marketing, bijvoorbeeld digitale marketingpraktijken, klantrelatiebeheer, business-to-business marketing, directe en interactieve marketing en branding.
  • Het gebruik van gemengde en interactieve lesmethoden en de ontwikkeling van e-portfolio's.
  • Masterclasses met gerenommeerde partners uit de industrie bieden inzicht in toonaangevende marketingpraktijken en innovatieve marketingtechnieken.
  • Het hoogtepunt van het leerproces is uw kans om een toegepast onderzoeksproject uit te voeren in samenwerking met een industriële partner.
  • Een algemeen doel is om afgestudeerden in marketing om te vormen tot competente marketingprofessionals.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen