Keystone logo
Cork University Business School MSc Management en Marketing
Cork University Business School

MSc Management en Marketing

Cork, Ierland

1 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 19.300 / per year *

Op de campus

* Niet-EU-vergoeding | EU-vergoeding: € 10.640

Invoering

Ons MSc Management & Marketing-programma is een eenjarige opleiding die speciaal is ontworpen voor afgestudeerden die geen of slechts een beperkt aantal management- of marketingmodules hebben gevolgd in hun bachelordiploma, maar een carrière in het bedrijfsleven willen nastreven. De onderwerpen die in het programma aan bod komen, zijn onder meer Human Resource Management, Leiderschap, Organisatiedynamiek, Projectmanagement, Bedrijfsstrategie, Marketingmanagement, Branding, Sociale Media en Bedrijfsethiek.

Onze management- en marketingstudenten hebben doorgaans verschillende achtergronden, waaronder wetenschap, kunst, techniek, boekhouding, geneeskunde, verpleegkunde, psychologie, rechten en sociale wetenschappen. Het unieke van het programma is dat we grote nadruk leggen op de strategische, operationele en innovatieve aspecten van management en marketing, die essentieel zijn voor zakelijke carrières in elke kenniseconomie. De opdrachten zijn zowel theoretisch als praktijkgericht, waardoor studenten echte bedrijfsproblemen kunnen oplossen door middel van een reeks case studies en zakelijke uitdagingen, waardoor ze klaar zijn om na hun afstuderen een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en de industrie.

Onze afgestudeerden zijn gaan werken voor een breed scala aan organisaties, waaronder Nike, Gym+Coffee, The 2 Johnnies Podcast, Dell, Accenture, Deloitte, Meta (Facebook) en Google, en vele anderen.

Waarom kiezen voor deze cursus

Unieke aspecten van het programma

  • Gespecialiseerd conversieprogramma voor studenten met een niet-management- en marketingdiploma die een carrière in het bedrijfsleven, management of marketing willen nastreven.
  • Het programma is geaccrediteerd door het Institute of Management Consultants and Advisers (IMCA).
  • Mogelijkheid om tegen het einde van de opleiding een stage te lopen bij een van onze industriële partners, of een zelfbeveiligde plaatsing. Het programma heeft een speciale plaatsingsmanager om je te helpen een plaatsing te bemachtigen, mocht je er een willen voltooien als onderdeel van de opleiding.
  • Unieke lesmethode met een gevarieerd aanbod aan onderwerpen, excursies, lezingen van specialisten uit de industrie en praktische beoordeling.
  • Gespecialiseerde module voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarin het opbouwen van cv's en online portfolio's, sollicitatievaardigheden, teambuildingvaardigheden en communicatieve vaardigheden zijn opgenomen.
  • Programma's voor beoefenaars en specialisten in bepaalde modules, inclusief excursies en workshops.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen