Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Invoering

Over school

Cork English World, de Ierse Cambridge award-winnende school, biedt cursussen die zijn ontworpen om studenten de taalvaardigheden te verschaffen die nodig zijn om effectief en zelfverzekerd in het Engels te communiceren. Onze cursussen bieden ook studenten de vaardigheden en strategieën die nodig zijn om Engels buiten het klaslokaal te leren.

Cork English World is gespecialiseerd in Engelse taalcursussen en in-service lerarenopleiding voor leraren Engels als tweede taal. Onze methoden zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar gecombineerde expertise en ervaring.

Als leider op het gebied van taalonderwijzeropleiding moet CEW aan de voorhoede zijn van taalleermethodologie. CEW heeft een kernpersoneel van 8 personen onder leiding van Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Onze track record is bewezen, elke keer krijgen we de gewenste resultaten.

In Cork English World spreek je Engels voor een minimum van 20 uur per week ... fluency in English is niet meer fictie!

Cork English World biedt Engelse lessen op tenminste 6 niveaus, van elementaire (A1) tot geavanceerde (C1), met maximaal 12 studenten per klas.

Getuigenissen

"Hartelijk dank voor deze cursus. Ik heb hier een geweldige tijd gehad in school en in Cork in het algemeen. Ik ben erg blij dat ik deze school heb gekozen. Ik wou mijn Engels verbeteren en ik heb het zeker gedaan en veel meer ontvangen. "(Ekaterina, Rusland)

"Heel erg bedankt voor alles. Ik had een geweldige tijd in CEW. Iedereen is erg aardig en vriendelijk "(Maiko, Japan)

"Ik zou zeker CEW aanbevelen! Het was niet alleen informatief voor mij, maar erg leuk. Ik had een erg leuke tijd, ik kijk er altijd naar uit om hier in de ochtend te komen "

(Romina, Duitsland)

Locaties

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen