Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Invoering

CIID Reel van CIID op Vimeo.

De Copenhagen Institute of Interaction Design onderdak aan een reeks educatieve initiatieven

Onze educatieve activiteiten bieden een geïntegreerde omgeving voor deelnemers, docenten en personeel om samen te werken in een multiculturele, multidisciplinaire studio-omgeving. De school trekt een indrukwekkende en diverse selectie van internationale gastdocenten aan die hoog aangeschreven staan als experts in hun vakgebied.

We ontwikkelen voortdurend onze definitie van interactieontwerp door de evoluerende aard van onze leerplannen. Geleid door een 'leren door te doen'-filosofie en een mensgerichte benadering, worden studenten aangemoedigd om onderwerpen te verkennen voordat ze ideeën genereren. Deze concepten worden vervolgens geprototypeerd in het goed uitgeruste laboratorium en de werkplaats.

CIID biedt een nieuw onderwijsmodel dat relevant is voor zowel de academische wereld als de industrie. Door middel van collaboratieve Industry Partnerships en sectorgerichte projecten worden studenten blootgesteld aan een breed scala aan onderwerpen en real-world contexten.

113158_1.jpg

CIID's Summer School over de hele wereld biedt deelnemers de mogelijkheid om ontwerp- en innovatievaardigheden en -tools op te doen door middel van een reeks 5-daagse workshops. Deze workshops worden gefaciliteerd door toonaangevende internationale experts op het gebied van innovatie, digitale technologie en creatief leiderschap. Het is een meeslepende maar compacte ervaring, die een kans biedt om de mogelijkheden van design thinking, prototyping en de aanpassing van opkomende technologieën te verkennen. Het staat open voor iedereen en is bedoeld om studenten en professionals van alle achtergronden in staat te stellen om interactieontwerpvaardigheden en -processen in hun werk/projecten te gebruiken. Tot nu toe vindt de Summer School plaats in Denemarken, Costa Rica en India, en we staan open voor andere regio's.

113161_2.jpeg

De professionele programma's van CIID zijn intensieve, meerdaagse workshops die op aanvraag worden aangeboden aan bedrijven of het publiek in grote steden over de hele wereld. Onze cursussen worden gegeven door ontwerpers en veldexperts van wereldklasse en zijn ontwikkeld om u of uw team binnen drie dagen of langer een transformatieve boost te geven in uw kennis, vaardigheden, netwerk en carrièreperspectieven. Gebouwd op het fundament van mensgericht ontwerp en prototyping, leggen onze cursussen de nadruk op real-world toepassingen en bruikbare, praktische vaardigheden. Je werkt intensief samen met je collega's en instructeurs door een combinatie van lezingen, oefeningen en versnelde projecten.

113160_3.jpg

CIID's Interaction Design Program (IDP) (1 jaar) leert deelnemers hoe ze producten, diensten en omgevingen kunnen ontwerpen en implementeren - in lijn met de visie van CIID om actie te stimuleren voor een betere toekomst. We vertrouwen op de diversiteit van ervaring, denken en cultuur - en geven vaardigheden voor teamwerk, communicatie en samenwerking, niet alleen technische en ontwerpvaardigheden. Na een streng selectieproces selecteren we mensen van over de hele wereld om deel te nemen aan ons Interaction Design Program. Elke persoon brengt individuele vaardigheden met zich mee en de IDP is een effectief platform voor peer-to-peer leren. We hebben Costa Rica gekozen als de eerste locatie voor het Interaction Design Program buiten Denemarken, omdat het land de thuisbasis is van maar liefst 6 procent van 's werelds biodiversiteit. Dit maakt het de perfecte plek om te focussen op levensgerichte oplossingen. Ons doel is om te leren van en voort te bouwen op vooruitstrevende innovatie, waaronder het feit dat de regio momenteel meer dan 99 procent van zijn elektriciteit opwekt met vijf verschillende hernieuwbare bronnen: waterkracht (78%), wind (10%), geothermische energie (10%) , biomassa en zonne-energie (1%).

Locaties

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Denemarken

   Vragen