Keystone logo
Constructor University

Constructor University

Constructor University

Invoering

Constructor University is een Engelstalige privéuniversiteit in Bremen en een van de meest internationale academische instellingen in Duitsland. Het trekt zeer getalenteerde en ruimdenkende studenten van over de hele wereld aan. Meer dan 1.800 studenten uit meer dan 120 landen wonen en studeren momenteel op onze residentiële campus. In de toonaangevende Duitse ranglijsten van universiteiten heeft de Constructor University consequent de hoogste cijfers behaald. De in 2001 opgerichte Constructor University biedt een breed spectrum aan bachelor- en masteropleidingen, variërend van natuurwetenschappen en techniek tot sociale wetenschappen en economie.

De portfolio voor afgestudeerden van Constructor University omvat een MSc in Data Engineering en een MSc in Supply Chain Management. Bij Constructor University zijn de klassen klein en voor elke student fungeert een professor als persoonlijke mentor en academisch adviseur. In onderzoek en onderwijs volgen onze docenten een transdisciplinaire aanpak om problemen vanuit meerdere perspectieven aan te pakken. Op een campus waar de hele wereld thuis is, bieden we een opleiding die disciplines en culturele grenzen overstijgt. Studenten van Constructor University studeren af als wereldburgers die een verschil zullen maken in de wereld van morgen.

Campusfuncties

Campus leven

Constructor UniversityDe groene en lommerrijke campus biedt veel meer dan gebouwen voor onderwijs en onderzoek. Het is de thuisbasis van een interculturele gemeenschap die ongekend is in Europa. Een Student Activities Centre, diverse sportfaciliteiten, een muziekstudio, een door studenten gerund café/bar, concertzalen en ons Interfaith House zorgen ervoor dat je altijd wel iets leuks te doen hebt.

Accommodatie

Voor afgestudeerde studenten die graag op de campus willen wonen, biedt Constructor University aantrekkelijke accommodatie op of buiten de campus.

  toelatingen

  Afstudeerprogramma's bij Constructor University beginnen elk jaar in de eerste week van september. Gebruik het contactformulier om details op te vragen over hoe u zich kunt aanmelden. We kijken uit naar uw aanvraag.

  Beurzen en financiering

  Alle aanvragers van de MSc Data Engineering en de MSc Supply Chain Management komen automatisch in aanmerking voor op verdiensten gebaseerde beurzen. Daarnaast kan elke toegelaten kandidaat een individueel financieel pakketaanbod met aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aanvragen.

  Locaties

  • Bremen

   Campus Ring 1, 28759, Bremen

   • Bremen

    Campus Ring, 1, 28759, Bremen

    Vragen