Keystone logo
Conde Nast College MA Modejournalistiek en redactionele richting
Conde Nast College

MA Modejournalistiek en redactionele richting

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

30 Sep 2024

GBP 29.950 *

Op de campus

* inclusief btw

Doe mee met online informatiebijeenkomsten

Invoering

De MA Fashion Journalism is een uniek branchegericht programma waarmee je meer te weten kunt komen over modeschrijven, redactionele praktijk en het maken van inhoud. Voortbouwend op de kennis en expertise van Condé Nast, is de levering van de cursus verdeeld over academische inhoud, praktische en technische workshops, onafhankelijk onderzoek en masterclasses van toonaangevende professionals uit de industrie bij het verkennen van de creatieve, commerciële en kritische dimensies van print, digitale en ervaringsgerichte mode media.

Het programma situeert zich binnen het modemediaportfolio van het college dat ook mastercursussen in Creative Direction for Fashion en Fashion Media Strategy omvat. Studenten MA Fashion Journalism zullen een aantal aangeleerde sessies en projecten delen met de andere modemediamasters om samenwerking te bevorderen en ervoor te zorgen dat studenten een holistisch begrip krijgen van de modemedia-industrieën.

Het Condé Nast College of Fashion & Design heeft een sterke focus op voorbereiding op de industrie. Het programma heeft tot doel een effectieve overgang van studie naar werk te ondersteunen, waarbij theorie en academische studie worden gekoppeld aan de praktijk in de industrie. Je raakt vertrouwd met echte industriële situaties die je in staat zullen stellen om je kennis en begrip te blijven vergroten en om na je afstuderen nieuwe vaardigheden op een hoog niveau te ontwikkelen. Tijdens de cursus heb je ook de mogelijkheid om relevante werkervaring van 4 weken op te doen als onderdeel van je professionele ontwikkeling.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen