Keystone logo
Community College Of Denver

Community College Of Denver

Community College Of Denver

Invoering

Community College Of Denver (CCD) is het enige community college in de stad en het graafschap Denver en wordt omgeven door geschiedenis, kunst, sport en cultuur.

Als een van de 13 instellingen in het Colorado Community College System is CCD de derde grootste met meer dan 8.000 studenten die zowel online als in de klas lessen volgen. In 1967 creëerde de wetgevende macht van Colorado CCD, met lessen die drie jaar later begonnen in een gerenoveerde autoshowroom dicht bij het Civic Center. In de daaropvolgende jaren breidde het college zich uit naar winkelpuien in de buurt vanwege een snel toenemende inschrijving. Gelukkig verhuisde het College in 1975 naar de 150 hectare grote campus van het Auraria Higher Education Center in het centrum van Denver.

Oorspronkelijk de locatie van de grensstad Auraria uit 1858, heeft de campus de oudste nog bestaande structuur in Denver - de voormalige tempel Emmanuel (nu Emmanuel Gallery), een tentoonstellingsruimte voor kunstwerken van studenten en docenten. CCD, gelegen langs de westelijke oever van Cherry Creek, is ook de enige community college in het land dat een campus deelt met twee vierjarige universiteiten - Metropolitan State University of Denver en de University of Colorado - Denver. Samen delen de drie instellingen klaslokalen, een volledig toegankelijk gezondheidscentrum, een regionale bibliotheek, recreatievoorzieningen, een centrum voor podiumkunsten en een studentenvereniging.

Word lid van onze rijke studentenorganisatie en begin uw educatieve doelen hier op een universiteit die de doelen van haar studenten ondersteunt, hun prestaties viert en ernaar streeft het aantal afgestudeerden in de stad Denver en omliggende gemeenschappen te vergroten.

Locaties

  • Aurora

    Alton Way,1070, 80230, Aurora

    Opleidingen

    Vragen