Keystone logo
Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Invoering

Welkom bij Columbus College of Art & Design (CCAD). We zijn een van de beste particuliere kunst- en designopleidingen van het land en we lopen al 141 jaar voorop in het opleiden van een diverse groep getalenteerde studenten. Hier word je gestimuleerd om op het hoogste niveau te denken, creëren en werken. Je verkent verschillende media in onze ultramoderne faciliteiten en groeit door nauwe mentorschappen met onze faculteit van wereldklasse. Je brengt je ideeën tot leven en je beheerst de tools om de cultuur en het bedrijf ten goede te veranderen.

Samen vormen CCAD en Columbus een krachtige combinatie: CCAD verzorgt het onderwijs en de stad biedt netwerkmogelijkheden die een loopbaan lanceren in zowel de lokale als internationale creatieve industrieën. Ons sterke alumninetwerk en onze partnerschappen helpen onze studenten om direct na de universiteit een baan te vinden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Columbus

    Cleveland Avenue,60, 43215, Columbus

    Opleidingen

    Vragen