Keystone logo
Columbia University School of Social Work

Columbia University School of Social Work

Columbia University School of Social Work

Invoering

De School of Social Work van Columbia University is een vooraanstaande school en de eerste school voor sociaal werk in de VS.

Sinds 1898 hebben de faculteit en alumni van Columbia een leidende rol gespeeld bij het bevorderen van het gebied van maatschappelijk werk door middel van wetenschappelijke en professionele bijdragen. Wat begon als een interventie in de omstandigheden van het industriële stedelijke leven aan het einde van de 19e eeuw, is uitgegroeid tot een mondiaal veld dat bijna elk gebied van het sociale en politieke leven beïnvloedt. Onze studenten studeren af en zijn voorbereid om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan.

De missie van de Columbia School of Social Work is om leiders te ontwikkelen in de praktijk en het onderzoek van sociaal werk, wiens werk professionele waarden, kennis en vaardigheden bevordert door middel van programma's en beleid die het welzijn verbeteren en de mensenrechten en sociale rechtvaardigheid bevorderen op lokaal, nationaal niveau. , en wereldwijd niveau. We ontlenen deze missie aan het doel van Columbia University om kennis en leren op het hoogste niveau te bevorderen en die kennis te gebruiken voor menselijke verbetering en maatschappelijke vooruitgang. De school erkent het belang van New York als wereldstad en streeft naar academische relaties met veel landen en regio's.

Locaties

  • New York

    Amsterdam Avenue,1255, 10027, New York

    Vragen