Keystone logo
Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Invoering

De School of International Affairs van Columbia University werd opgericht in 1946 in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. Met de nadruk op praktische training was het de missie van de school om het begrip van geografische regio's van vitaal belang te vergroten en diplomaten, ambtenaren en andere professionals voor te bereiden op de complexe behoeften van de naoorlogse wereld.

De school is ontstaan in dynamische regionale instituten die gebruik maakten van de beroemde bronnen van Columbia op het gebied van geschiedenis, economie, politieke wetenschappen, taalkunde en andere gebieden, en een interdisciplinaire visie toonden die voor die tijd als gewaagd werd beschouwd. In de jaren vijftig en zestig breidde de school zich uit in omvang en diepte. SIA, zoals het toen heette, ontwikkelde een nationale en internationale reputatie als toonaangevend centrum voor onderwijs- en onderzoeksprogramma's op het gebied van gebiedsstudies, veiligheid en internationale betrekkingen. In 1967 telde de school acht regionale instituten, die bijna alle uithoeken van de wereld bestreken. Oorspronkelijk gehuisvest in een rij brownstones, verhuisde de school in 1971 naar een nieuw gebouw op de oostelijke campus van Columbia University.

In 1981 werd de school omgedoopt tot de School of International and Public Affairs (SIPA). Toen, in het begin van de jaren negentig, begon SIPA met het benoemen van een eigen faculteit, waarmee het de lijst van vooraanstaande sociale en natuurwetenschappers en humanisten die al aan de universiteit verbonden waren, aanvulde.

Zoals het al meer dan zeven decennia doet, biedt SIPA toegewijde studenten de nodige vaardigheden en perspectieven om verantwoordelijke leiders te worden in de publieke, private en non-profitsector. De missie van de school, die in de loop der jaren is geëvolueerd, blijft trouw aan deze geschiedenis: het wereldwijde publieke belang ondersteunen door studenten op te leiden om te dienen en te leiden, en nieuwe kennis te produceren en te delen over de kritieke uitdagingen van het overheidsbeleid waarmee de wereldgemeenschap wordt geconfronteerd.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • New York

    West 118th Street,420, 10027, New York

    Vragen