Keystone logo
Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Invoering

Een van de oudste en meest vooraanstaande graduate schools in de Verenigde Staten, de Graduate School of Arts and Sciences, beheert de opleiding van afgestudeerde studenten in de geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen, en verleent het doctoraat voor alle afdelingen van Columbia University.

Sommige GSAS-masterprogramma's bieden een introductie op hoog niveau om te studeren binnen traditionele academische disciplines, terwijl andere studenten in staat stellen nieuwe onderzoeksgebieden na te streven via een interdisciplinaire opleiding of om professionele vaardigheden te cultiveren of te verbeteren.

Studie in GSAS-doctoraatsprogramma's begint met een aantal jaren van rigoureuze cursussen en culmineert in het schrijven van het proefschrift, een substantieel stuk onafhankelijk onderzoek (of, in het geval van DMA-studenten, originele composities). Het doctoraat kan zowel in traditionele disciplines als in interdisciplinaire onderzoeksgebieden worden gevolgd.

Partnerschappen met onderzoeks- en culturele instellingen in New York versterken het onderwijsaanbod van Columbia, terwijl het brede scala aan industrieën in de stad tal van mogelijkheden biedt voor professionele ontwikkeling.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • New York

    Amsterdam Avenue,1172, 10027, New York

    Vragen