Keystone logo
Columbia Southern University

Columbia Southern University

Columbia Southern University

Invoering

Columbia Southern University is een online universiteit in Orange Beach, Alabama, die ernaar streeft levens te veranderen en te verbeteren door middel van hoger onderwijs door studenten in staat te stellen hun professionele en persoonlijke potentieel te maximaliseren.

CSU, een dochteronderneming van Columbia Southern Education Group, biedt online opleidingen aan op associate-, bachelor-, master-, doctoraats- of certificaatniveau op tal van gebieden, zoals veiligheid en gezondheid op het werk, brandweer, strafrecht, bedrijfskunde, human resource management, zorgadministratie en meer. CSU biedt ook niet-gegradueerde en afgestudeerde certificaatprogramma's om gerichte training op gespecialiseerde gebieden voor volwassen studenten te bieden.

CSU biedt studentgerichte ondersteunende diensten die persoonlijk, responsief en gericht zijn op het helpen van studenten bij het bereiken van hun educatieve doelen. Zorgzame, hoogopgeleide docenten en medewerkers creëren innovatieve educatieve programma's die de nieuwste educatieve technologie bevatten met uitdagende leerplannen. CSU richt zich op betaalbaar, kwalitatief online onderwijs met een algemene onderwijskern die levenslang leren en succes bevordert.

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming neemt CSU deel aan verschillende gemeenschaps- en liefdadigheidsactiviteiten en ondersteunt zij de partnerschappen met tal van bedrijven, organisaties en instellingen.

Onze missie

Columbia Southern University is een particuliere instelling die diverse leerervaringen en betaalbare, flexibele programma's voor afstandsonderwijs op het niveau van certificaten, niet-gegradueerden en afgestudeerden biedt aan een wereldwijde studentenorganisatie, geleverd door gekwalificeerde, studentgerichte faculteiten die zich inzetten voor lesgeven en leren van studenten. De universiteit zet zich in om uitzonderlijke academische en studentondersteunende diensten te bieden.

Kernwaarden

Terwijl we levens ten goede veranderen, leven we volgens deze waarden:

Organisatorische gezondheid

We koesteren een familiecultuur die een stabiele en plezierige werkomgeving biedt van zorg en respect met open en duidelijke communicatie.

Bescheidenheid

We modelleren een leiderschapsstijl die bescheiden, bescheiden, operationeel georiënteerd en hands-on is. Geen enkele klus is ons te gek en we werken als een hecht team samen om onze missie te volbrengen.

Buitengewone service

We richten ons op het leveren van uitzonderlijke service door middel van studentgerichte ondersteunende diensten die persoonlijk, responsief en gericht zijn op het helpen van studenten bij het bereiken van hun educatieve doelen.

Flexibiliteit

We omarmen verandering, werken hard en streven er onophoudelijk naar om continu te verbeteren.

Uitmuntendheid

Wij zijn een eersteklas organisatie die veel waarde hecht aan kwaliteit, accreditatie en doen wat goed is.

Relaties

We richten ons op het opbouwen van langdurige relaties met industrieën, overheidsinstanties, studenten, alumni en leden van de gemeenschap.

Visie

De visie van Columbia Southern University is om levens te veranderen en te verbeteren door middel van hoger onderwijs door studenten in staat te stellen hun professionele en persoonlijke potentieel te maximaliseren.

Locaties

 • Orange Beach

  University Lane,21982, 36561, Orange Beach

  • Orange Beach

   Orange Beach, Verenigde Staten

   Vragen