Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Invoering

Het Walter Scott, Jr. College of Engineering gebruikt zijn klaslokalen en laboratoria om de volgende generatie innovators, ondernemers en bedrijfsleiders en maatschappelijke leiders op te leiden.

Het doel van het College is om de samenleving te dienen door studenten op te leiden, problemen van mondiaal belang op te lossen en bij te dragen aan de nationale en internationale economische ontwikkeling. We hebben onze doelen hoog gesteld en onze visie is duidelijk: een betere wereld creëren voor toekomstige generaties.

Missie

Opleiden, innoveren, cultiveren en betrokken zijn om nieuwe kennis te genereren, de kwaliteit van leven te verbeteren en een positieve impact te hebben op de samenleving.

Visie

We zullen onze regio, ons land en de wereld aanzienlijk ten goede komen door de wereldwijde uitdagingen op het gebied van water, gezondheid, energie en milieu van de dag aan te gaan via leiderschap in de praktijken van technisch onderzoek, onderwijs, innovatie en betrokkenheid.

waarden

 • Uitmuntendheid
 • inclusiviteit
 • Samenwerking en respect
 • Creativiteit en innovatie
 • Passie
 • Integriteit
 • Transparantie en verantwoording

overtreffen

Bezoek onze Outreach-pagina om erachter te komen hoe we werken met studenten van alle leeftijden, om STEM-activiteiten, leren en partnerschappen in heel Colorado te ondersteunen.

Strategisch plan

Het Strategisch Plan 2020 van het College beschrijft onze missie, visie en waarden, en presenteert strategische initiatieven die onze hoogste prioriteiten bevorderen en waarde creëren voor onze studenten en docenten, CSU, Colorado en daarbuiten.

Het Strategisch Implementatieplan 2020 identificeert specifieke acties die nodig zijn om succes te behalen met de initiatieven in het Strategisch Plan 2020.

Locaties

 • Fort Collins

  Research Boulevard,2545, 80526, Fort Collins

  Vragen