Keystone logo
College of Saint Mary

College of Saint Mary

College of Saint Mary

Invoering

Bij College of Saint Mary geloven we in de kracht van onderwijs om vrouwen te helpen hun potentieel te realiseren, leiderschapskwaliteiten te identificeren en vervulling te vinden in carrières en levens.

Opgericht door de Sisters of Mercy en geïnspireerd door onze missie, zijn we toegewijd aan academische excellentie en mogelijkheden om diensten te leren die vrouwen helpen een groter gevoel van eigenwaarde en eigenwaarde te ontwikkelen, en het vertrouwen dat ze de wereld in kunnen trekken om een verschil te maken voor iedereen.

We verwelkomen studenten van alle wereldreligies en uit het hele land. We bieden betaalbare opleidingen in een breed spectrum van de meest toonaangevende vakgebieden van vandaag, zoals verpleegkunde, ergotherapie, arts-assistentstudies, lesgeven met specialismen, lesgeven voor loopbaanwisselaars, zaken doen met de nadruk op analyse en strategische communicatie, juridische studies en meer. En we bieden een solide basis voor liberaal kunstonderwijs voor al deze majors met mogelijkheden om hier ook de schone kunsten en uitvoerende kunsten te studeren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Omaha

    Mercy Road,7000, 68106, Omaha

    Opleidingen

    Vragen