Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Invoering

Waarom CLB?

Denk globaal

Globalisering heeft alle aspecten van het professionele leven ingrijpend beïnvloed. Bijgevolg zijn internationale ervaring en wereldwijde bekendheid van vitaal belang om te slagen op zakelijk en juridisch gebied. Bij CLB streven we ernaar om onze studenten een breed scala aan internationale programma's aan te bieden om hen beter toe te rusten voor de steeds veranderende, snelle wereldeconomie. Van deze programma's nemen studenten deel aan educatieve delegaties naar grote zakensteden in de wereld, waar ze studeren in gezamenlijke cursussen en deelnemen aan bilaterale onderzoeksprojecten aan buitenlandse universiteiten.

Onze faculteit

Het CLB wordt als beste beoordeeld op het gebied van onderwijsprogramma's, kwaliteit van docenten en algemene tevredenheid door de Israëlische National Student Union-enquête. Dit, samen met het multiculturele en diverse studentenlichaam, creëert een stimulerende en opwindende leeromgeving.

CLB-faculteitsleden zijn leiders in hun vakgebied en hebben hun doctoraat behaald en hebben hun postdoctorale studies gevolgd aan de beste universiteiten ter wereld, waaronder Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago en Oxford.

Ze maken integraal deel uit van de levendige academische arena van het CLB, waar baanbrekend onderzoek, stimulerende workshops, wetenschappelijke publicaties en internationale conferenties plaatsvinden.

Onze studenten

Dankzij de multiculturele en diverse studentengroep, de individuele zorg en de vriendelijke en ondersteunende omgeving van het CLB kan elke student zijn of haar potentieel bereiken. Tegen de tijd dat studenten onze deuren verlaten, zijn ze volledig uitgerust om afgestudeerde diploma's te behalen of om zich bij de professionele arena aan te sluiten, in veel van de leidende firma's of bedrijven in Israël en in invloedrijke posities in de publieke sector.

Gemeenschapsbereik

Het CLB leert studenten globaal te denken, maar lokaal te handelen. Om waarden te bevorderen die de Israëlische samenleving hoog in het vaandel heeft staan en om een beter toekomstig personeelsbestand op te bouwen, promoot CLB beroepsactivisme in de gemeenschap en beoefenaars die geschoold, bekwaam en sociaal verantwoordelijk zijn in de zakelijke, juridische en openbare sfeer. CLB-studenten hebben belangrijke, nationale en internationale precedenten geschapen via onze juridische klinieken, zoals het schrappen van een Israëlische wet die gevangenissen privatiseert; asielzoekers beschermen; en het op de publieke agenda plaatsen van belangrijke sociale kwesties zoals de aardgasbronnen van Israël en gelijke kansen in het onderwijs.

Gericht op uw succes

Het Career Center, de begeleiding wordt uitgevoerd door een professioneel en ervaren team, een voor een in overeenstemming met de behoeften van de student. Het proces omvat persoonlijke begeleiding, hulp bij het opstellen van een cv / cv, voorbereiding op interviews door middel van simulaties, professionele lezingen, bezoeken aan toonaangevende bedrijven en banenbeurzen.

Een ander onderdeel van de Career Center-activiteit is de CLB Employment Opportunity Board, met honderden vacatures voor CLB-studenten en afgestudeerden.

Locaties

 • Ramat Gan

  David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen