Keystone logo
College of Charleston

College of Charleston

College of Charleston

Invoering

Over het college

Een superieure openbare universiteit met de persoonlijkheid om te sparen.

Het College of Charleston ligt in het hart van het historische Charleston, South Carolina, en is een landelijk erkende openbare universiteit voor vrije kunsten en wetenschappen. Opgericht in 1770, behoort het College tot de beste universiteiten van het land voor kwaliteitsonderwijs, studentenleven en betaalbaarheid. De prachtige en historische campus, gecombineerd met moderne faciliteiten, geavanceerde programma's en toegankelijke faculteit trekt studenten uit de hele VS en over de hele wereld.

Meer dan 10.000 studenten en ongeveer 1.000 afgestudeerde studenten aan de hogeschool genieten van een klein hogeschoolgevoel gecombineerd met de voordelen en diversiteit van een middelgrote, stedelijke universiteit. Ze werken nauw samen met een toegewijde faculteit, bestaande uit meer dan 500 vooraanstaande leraar-geleerden. En de stad Charleston - wereldberoemd om zijn geschiedenis, architectuur, cultuur en kustomgeving - dient als een laboratorium voor wonen en leren voor ervaringen in het bedrijfsleven, wetenschap, technologie, onderwijs, geesteswetenschappen, talen en kunst.

Missie, visie en waarden

Eerbiediging van de tijdloze principes van de vrije kunsten en wetenschappen.

Het College of Charleston is een door de staat ondersteund uitgebreid instituut dat kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt in de kunsten en wetenschappen, het onderwijs en het bedrijfsleven. De faculteit is een belangrijke bron van kennis en expertise voor de gemeenschap, staat en natie.

Consistent met zijn erfgoed sinds de oprichting in 1770, heeft het college een sterk academisch curriculum voor vrije kunsten. Gelegen in het hart van het historische Charleston, streeft het ernaar om te voldoen aan de groeiende educatieve eisen van voornamelijk het laagland en de staat en, ten tweede, het zuidoosten. Een superieur bachelorprogramma staat centraal in de missie van het College of Charleston . Als een prominent onderdeel van het hoger onderwijs van de staat stimuleert en ondersteunt het college onderzoek.

Naast het aanbieden van een breed scala aan baccalaureaatopleidingen, omvat het College de Universiteit van Charleston, South Carolina (UCSC), opgericht door het statuut van de staat in 1992, dat dient als een onderzoeksinstelling waar de afgestudeerde en onderzoeksprogramma's verbonden aan het College zijn gehuisvest. UCSC biedt masteropleidingen en anticipeert op het aanbieden van een beperkt aantal doctoraatsgraden indien locatie en een bevel nodig hebben. Het college biedt ook een uitgebreid krediet- en niet-krediet voortgezet educatieprogramma en culturele activiteiten voor inwoners van het laagland van South Carolina.

Het College of Charleston zoekt aanvragers die in staat zijn om succesvol diploma-eisen te voltooien en besteedt bijzondere aandacht aan het identificeren en toelaten van studenten die academisch excelleren. Het College of Charleston bedient een divers studentenlichaam uit zijn geografische gebied en trekt ook studenten aan uit nationale en internationale gemeenschappen. Het College biedt studenten een gemeenschap om origineel onderzoek en creatieve expressie te doen in een sfeer van intellectuele vrijheid. Deze gemeenschap, gebaseerd op de principes van de liberale kunsttraditie, biedt studenten de mogelijkheid om hun intellectuele en persoonlijke potentieel te realiseren en verantwoordelijke, productieve leden van de samenleving te worden.

De Mission Statement (ook wel de Statement of Purpose genoemd) is goedgekeurd of herzien door de State College Board of Trustees of de College of Charleston Board of Trustees op 16 januari 1974; 12 maart 1986; 16 januari 1991; 15 februari 1994; 13 juli 2006; 23 juli 2014; en 25 augustus 2014.

Locaties

  • Charleston

    66 George Street, 29424, Charleston

    Vragen