Keystone logo
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

Invoering

Al bijna 80 jaar bieden we eersteklas financiële educatie aan studenten en professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden en hun carrière willen bevorderen. In 1972 creëerden we de eerste referentie voor financiële planning van het land, de CFP®-certificering. Tegenwoordig blijven we voorop lopen in het onderwijs op het gebied van financiële planning door in te spelen op de behoeften van de industrie met professionele aanwijzingsprogramma's en graduate degree-programma's die zijn ontworpen om professionals voor te bereiden op het creëren van betere resultaten voor hun klanten.

Als de enige aanbieder van financiële educatie met stapelbare referenties over negen geaccrediteerde professionele aanduidingen, CFP®-certificering en een masterdiploma in persoonlijke financiële planning, geeft College For Financial Planning ®, een Kaplan-bedrijf, adviseurs de mogelijkheid voor hun huidige loopbaanstadia terwijl ze krediet verdienen voor hun volgende referentie.

The College For Financial Planning ® - de opleidingsprogramma's van een Kaplan Company op het gebied van financiële planning, vermogensbeheer, vermogensbeheer en pensioenplanning kunnen u helpen om u voor te bereiden om een GECERTIFICEERDE FINANCIËLE PLANNER ™ professional te worden, uw expertise uit te breiden via een van onze professionele benamingen, of u te helpen je behaalt een Master of Science in persoonlijke financiële planning.

Locaties

  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Vragen