Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Invoering

Over Coaching for Change

We coachen en begeleiden individuen om leiders van verandering te worden in het streven naar een slankere, innovatieve en continu verbeterende organisatie. We hebben een bewezen staat van dienst in het helpen van klanten om hun kosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kosten, levering, productiviteit en moraal te behouden.

We hebben een samenwerkend netwerk van consultants opgebouwd dat bijna 60 mensen benadert. Onze consultants hebben ervaring met het bekijken en ontwikkelen van de beste werkwijzen bij Shingho-winnende bedrijven. 90% heeft in Toyota gewerkt op groepsniveau of hoger. We brengen een "andere denkwijze" uit het traditionele management. We zijn 'hands-on' op de werkplek en doen wat nodig is om een ​​snelle en duurzame verandering te bewerkstelligen. Dat betekent niet dat je het eigendom van personeel binnen het systeem of interne leiders van verandering moet afleiden.

De klanten met wie we graag samenwerken, sturen niet alleen iemand op een training om weer aan het werk te gaan - business as usual. Ze willen een verschil maken, en wij ook! Onze ethos en portfolio zijn ontworpen om echt leren te stimuleren door nieuwe tools, technieken en methodologieën op de werkplek toe te passen.

We zijn toegewijd aan de normen en professionaliteit die zijn uiteengezet door het Chartered Management Institute. Wij leveren advieskwalificaties via het Institute of Business Consulting (onderdeel van het Chartered Management Institute). De enige professionele instantie in het Verenigd Koninkrijk die zich inzet voor het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en leiderschap.

Wij zijn een erkend centrum met het Institute of Leadership and Management UK's grootste toekennende lichaam voor leiderschap en managementkwalificaties en het Chartered Management Institute biedt een breed scala aan kwalificaties en goedgekeurde programma's gericht op leiderschap op het gebied van verandering, coaching en verbetering van het bedrijfsleven.

We zijn gefocust op duurzame verandering in het nastreven van excellentie en erom erkend!

Locaties

  • Derby

    Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

  • Doha

    Doha, Qatar

    Vragen