Keystone logo
CMI Business School

CMI Business School

CMI Business School

Invoering

Dankzij onze toewijding is CMI een ondertekenaar van het Global Compact en lid van het academische netwerk PRME (Principles for Responsible Education in Management) van de VN om maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid te promoten. CMI is een instituut in voortdurende evolutie dat de laatste vorderingen biedt op het gebied van verantwoord beheer van bedrijven en organisaties . Ons prestige en onze toewijding wordt onderschreven door entiteiten zoals de Spaanse Vereniging van Executives op het gebied van sociale verantwoordelijkheid (DIRSE)

Momenteel bieden we in onze catalogus vijf masterdiploma's met hun eigen diploma en studenten hebben de mogelijkheid om de modaliteit te kiezen die het beste bij hen past bij de rest van hun activiteiten, waarbij ze kunnen kiezen tussen face-to-face wekelijks, face-to-face. gezicht tweewekelijks gemengd , of 100% online.

missie

Het doel van de WCC is om bij te dragen aan het ontwaken van de samenleving om een nieuwe en betere wereld te creëren door onderzoek, ontwikkeling en innovatie en de integrale educatie van de mens.

Wij zijn gebaseerd op een nieuwe opleiding in organisatiebeheer die de fundamentele pijler vormt in de integriteit van de mens en in de verantwoordelijkheid van alle mensen met de maatschappij en de natuur, om bij te dragen aan het oplossen van de uitdagingen van onze tijd.

uitzicht

De toekomstplannen van de Wereldraad van Kerken zijn om wereldwijd bij te dragen aan het bereiken van een samenleving in vrede en harmonie met de omgeving door het vormen van bewuste leiders, dat wil zeggen, volledig en verantwoordelijk.

De visie van de CMI is om een wereldwijde benchmark te zijn op het gebied van onderwijs, consulting en ondernemerschap met betrekking tot leiderschap en bewust beheer van mensen en organisaties.

Locaties

  • Madrid

    Calle López de Hoyos 9, 1º dcha,, 28006, Madrid

Vragen