Keystone logo
Cloud County Community College

Cloud County Community College

Cloud County Community College

Invoering

Welkom bij Cloud County Community College , waar het onze missie is om studenten voor te bereiden om een succesvol leven te leiden en de vitaliteit van onze gemeenschappen te vergroten. Onze leidende waarden zijn succes, uitmuntendheid, service, integriteit, diversiteit, toegankelijkheid en duurzaamheid. We zijn erg blij dat je je weg naar ons hebt gevonden.

Terwijl je onderzoekt wat we te bieden hebben, zul je merken dat we een zorgzame gemeenschap bieden die onze studenten ondersteunt bij het nastreven van hun educatieve doelen. Veel van onze docenten en medewerkers zijn oud-studenten of oude medewerkers die meerdere connecties hebben met de instelling en de lokale gemeenschap. Hoewel je veel educatieve keuzes hebt, heeft Cloud een trotse geschiedenis in het helpen van mensen om hun leven te verbeteren, of het nu je doelen zijn om aan het werk te gaan, je vaardigheden bij te werken om een betere baan te krijgen of over te stappen naar een vierjarige universiteit! We bieden twaalf studierichtingen met stapelbare referenties voor in totaal meer dan 335 cursussen per semester om u te helpen bereiken wat u maar wilt!

Wij zijn van mening dat hoger onderwijs levens verandert, daarom streven we ernaar om toegankelijkheid te bieden aan elke inwoner binnen ons servicegebied van 12 provincies. Het collegegeld van Cloud is een derde van wat staatsuniversiteiten aanrekenen. Bovendien komt bijna 70 procent van onze studenten in aanmerking voor een vorm van financiële hulp. Bij ons kunt u dichtbij blijven en ver gaan!

We geloven ook dat studentenbetrokkenheid een cruciaal onderdeel is van academisch succes, daarom bieden we tientallen clubs en organisaties die een beroep kunnen doen op uw uiteenlopende interesses en vaardigheden buiten het klaslokaal. Die studenten die betrokken willen worden bij het leven op de campus, hebben de mogelijkheid om ervaring, leiderschap en organisatorische vaardigheden op te doen die waardevol zijn, of je nu doorgaat naar een vierjarige opleiding of direct aan de slag gaat. Deze competenties worden mogelijk gemaakt door een gastvrije en inclusieve omgeving die bevorderlijk is voor een kleine universiteit. Uiteindelijk bevordert uw ervaring bij Cloud de groei op academisch, sociaal en persoonlijk gebied.

Locaties

  • Concordia

    Campus Drive,2221, 66901, Concordia

    Vragen