Keystone logo
CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Invoering

Waarom Frans leren met CLL?

Al 31 jaar actief betrokken bij het lesgeven van Frans als vreemde taal, heeft CLL een hooggekwalificeerd team van trainers, die allemaal gespecialiseerd zijn in het lesgeven en faciliteren van kleine groepen leerlingen. Ons beleid van permanente training voor onze instructeurs en onze samenwerking met de Université Catholique de Louvain is een garantie voor uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze focus ligt op mondelinge communicatie, zodat u Frans kunt begrijpen en spreken in situaties in het echte leven. Al onze cursussen zijn gebaseerd op de cultuur van het Franstalige deel van België, zodat u gemakkelijker kunt integreren in ons land.

Franse cursussen

 • Progressief

Om continu en regelmatig vooruitgang te boeken in het Frans, hebt u een leerbenadering nodig die voornamelijk is gebaseerd op het verwerven van mondelinge taalvaardigheden om te kunnen communiceren in uw dagelijkse situaties (werk, sociale activiteiten, ...).

 • intensief

Onze intensieve cursussen helpen u snel uw spreekvaardigheid in mondelinge communicatie te activeren en zo uw efficiëntie in uw dagelijkse activiteiten met Frans te verbeteren. Het belangrijkste doel is dat u het vertrouwen verkrijgt om het Frans te durven spreken in uw dagelijkse praktijk (op het werk, thuis, op school, ...).

 • Zomercursussen French4Life

2 weken intensieve Franse lessen in het hart van Europa.
Het «Alizé» -programma bevordert maximale efficiëntie bij het beheersen van het Frans dankzij het flexibele karakter en de manier waarop het zich aanpast aan uw doelstellingen. U kunt zich aanmelden voor een pakket van verschillende modules of beginnen met een enkele module en vervolgens aanvullende sessies toevoegen totdat u uw doelstellingen hebt bereikt.

 • Zomercursussen French4Study

Bereid je voor op je verblijf aan een Franstalige universiteit

De kracht van ons Magellan-programma ligt in het feit dat het drie belangrijke functies combineert:
Frans durven spreken (de lessen concentreren zich voor het grootste gedeelte op orale oefeningen en communicatie), efficiënt zijn (voorbereiden op studies, onderzoek doen of werken in het Frans) en onze cultuur ontdekken (dankzij culturele bezoeken en het ontmoeten van mensen).

 • Zomercursussen French4Work

Een intensieve cursus met de focus op professionele communicatie
U wilt uw kennis van het Frans een echte boost geven, zodat u het snel en efficiënt in uw professionele leven kunt gebruiken. U bent klaar om tijd te investeren in een cursus zonder uw dagactiviteiten op te geven.

Ons Summer Evening-programma helpt u om efficiënter te worden in uw professionele situaties door u 4 avonden per week gedurende 2 weken aan te bieden.

 • Een op een

Maak optimaal gebruik van een op maat gemaakte cursus die samen met je taaltrainer is gemaakt - een echte taalcoach die je helpt snel vooruitgang te boeken en je persoonlijke gids te zijn tijdens je reis naar het leren van Frans

 • Groepslessen "A la carte"

Je creëert een groep deelnemers met een vergelijkbaar niveau en leerdoelen en, in samenwerking met je CLL Learning Advisor, organiseer je een taalcursus die helemaal op maat is voor je groep (datums, ritme, tijdschema).

 • Individuele onderdompeling

Dit individuele programma, bestaande uit één, hyper-intensieve week voltijdse lessen in het Frans, stelt je in staat om op een constant ritme door te gaan en een speciale boost te krijgen voor je niveau in het Frans, zodat je direct operationeel kunt zijn in je professionele leven.

Onze centra

Welkom bij onze twee centra die zich toeleggen op het leren van talen.

We hebben één centrum in Woluwe in de groene omgeving van Brussel, de hoofdstad van België en Europa, en een ander centrum op slechts een steenworp afstand van het centrum van Louvain-la-Neuve , een bruisende universiteitsstad op 25 km afstand van Brussel .

De sleutel tot succes!

 1. Succesvolle en bewezen lesmethoden
 2. Cursussen op maat en intensieve programma's
 3. Uw motivatie, de sleutel tot goede vooruitgang
 4. Instructeurs die hun werk serieus nemen
 5. Doorlopende evaluaties
 6. Het plezier van leren in een leuke en vriendelijke sfeer

Locaties

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen