Keystone logo
The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

Invoering

CLI is opgericht door twee broers die hebben geleefd, gewerkt en gestudeerd in China voor een gecombineerde 18 jaar. Na de erkenning van China's groeiende belang in de wereld, in combinatie ze hun talenten om studenten een unieke pad naar het leren van Chinees en het begrijpen van de Volksrepubliek China door de onderdompeling.

Sinds haar oprichting, heeft CLI gehost honderden studenten uit meer dan 30 landen en een aantal van 's werelds top universiteiten, waaronder Harvard, Yale, Oxford, Columbia, en nog veel meer. CLI is te zien in The Washington Post, de China Daily, en educatieve tijdschriften in het hele land, en heeft nu zijn eigen 5-verhaal leercentrum in de prachtige zuidelijke stad Guilin. In 2012, reisgids Frommer's aanbevolen CLI als een van de top Chinese programma's in China.

Guilin werd gekozen als het huis van CLI voor een veelheid van redenen - het is warm; het is klein en eenvoudig te navigeren, met een bevolking van iets minder dan een miljoen; lokale bewoners zijn vriendelijk en betrokken; lokale keuken is uitstekend; en de lijst gaat maar door.

Misschien is de belangrijkste reden Guilin werd gekozen als thuis CLI is de schoonheid en de culturele rijkdom van de stad. In China, heeft Guilin beroemd om haar natuurlijke schoonheid al meer dan duizend jaar. Aangekomen in Guilin voelt als reizen in een traditionele Chinese inkt schilderij. Het is onmogelijk om nauwkeurig te beschrijven Guilin otherworldly berglandschap met woorden - het landschap is er een die moet worden gezien.

Locaties

  • Guilin

    31 Chaoyang Xilu Guilin, Guangxi, China 541004

    Vragen