Keystone logo
Clarke University

Clarke University

Clarke University

Invoering

Clarke University is de 21e eeuw binnengegaan met een indrukwekkende traditie van excellentie in het onderwijs. Clarke werd opgericht in 1843 en is genoemd naar een Ierse vrouw, Mary Frances Clarke, die een congregatie van religieuze vrouwen oprichtte, de Sisters of Charity of the Blessed Virgin Mary (BVM's). Toen de gemeenschap in 1843 in het rivierstadje Dubuque aankwam, was het pioniersgebied. De stad is in de loop der jaren radicaal veranderd, terwijl de levendigheid en de schoonheid van de Mississippi-rivier behouden blijven.

Clarke University is tijdens haar groei en verandering 'vooruitstrevend met de tijd' gebleven. Naarmate nieuwe programma's zich ontwikkelden, is Clarke de studenten, die het hart van de instelling vormen, blijven uitdagen en ondersteunen bij hun intellectuele en persoonlijke groei. Clarke staat bekend om zijn lange traditie van excellentie in het onderwijs, en zijn studenten, docenten en personeel werken samen om dat erfgoed te behouden en te versterken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Dubuque

    Clarke Drive,1550, 52001, Dubuque

    Vragen