Keystone logo
© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Invoering

ons

Taalschool City Hall School of Languages operatie begon in 2006 als een school van het Engels en Spaans voor buitenlanders.

Vandaag de dag, gezien de huidige vraag naar talen en dankzij de academische voorbereiding van onze leraren, bieden we ook intensieve cursussen in het Duits, Frans, Italiaans en Russisch.

Wij zijn een academie visionair en constant evoluerende kennis die we hebben laten zien aan te passen aan de eisen en behoeften. Zo hebben we een pionier particuliere school in León in het aanpassen van een traditionele onderwijs systeem om de nieuwste technologieën. We hebben een modern talenpracticum, een noodzakelijk en essentieel voor de specifieke verbetering van de orale compressie tool. Naast al onze klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards en hulpprogramma's die oneindige middelen te verschaffen om een ​​traditionele klasse te verrijken en om een ​​interactief onderwijs die een positieve invloed op het leren van een taal te creëren.

Ons werk systeem is om kleine groepen van maximaal zes leerlingen per klas te houden, met het oog op de kwaliteit van het onderwijs kinderen en volwassenen te garanderen. Met dit aantal studenten per groep kunnen we individuele aandacht te verstrekken, het aanpassen van het leertempo en de specifieke behoeften van elke student.

Verbeterde student die ook nog aan de grammatica klassen te differentiëren, door gekwalificeerde docenten, van het gesprek, gegeven door native docenten.

Dankzij deze technologische en menselijke middelen die we erin geslaagd om zelfstandig aan de vier vaardigheden van het leren van talen waardoor een balans die aanzienlijk verbetert het eindresultaat dat de student krijgt.

plaats

71679_1.jpg

Locaties

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen